ZZP-Triagist in de Nacht HKN Huisartsen 27-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. ZZP-Triagist in de Nacht HKN Huisartsen 27-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Gezocht: ZZP-Triagist in de nacht

Werken in een omgeving waar geen nacht hetzelfde is?

Locatie Schagen & Den Helder
8 -28 uur per week

Telefonisch een beeld vormen van de patiënt - dat is echt een kunst! Je moet snel kunnen schakelen en durven beslissen. Het onverwachte ligt jou als geen ander. Versta jij deze kunst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN) ondersteunt 85 huisartsen uit de Noordkop (inclusief Texel) in zowel dagzorg als de avond-, nacht- en weekendzorg.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, professionaliteit, ondernemerschap, daadkracht en verbinding .Met een sterk oog voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen vakmatig, maar ook als mens.

De lijnen zijn kort, waardoor je snel betrokken bent bij plannen. Je werkt nauw samen met huisartsen en chauffeurs van Broeder de Vries. De vaste werklocatie is Den Helder.

Als ZZP-Triagist in de nacht ben je het eerste aanspreekpunt voor alle patiënten uit de Kop van Noord-Holland met een (spoedeisende) zorgvraag. Door de juiste vragen te stellen weet je de telefonische hulpvraag zelfstandig af te handelen en zet je de juiste actie in. Dat varieert van een advies tot het sturen van een ambulance. Je bent werkzaam op de locatie in Den Helder en ondersteunt vanuit daar de dienstdoende huisartsen op de posten in Den Helder, Schagen en op Texel. Naast telefonische triage, ontvang je tijdens je dienst patiënten aan de balie en doe je fysieke (her) triage. De dienstdoende huisartsen kan je raadplegen voor vragen en overleg.

In deze functie kun je jouw bijdrage leveren aan de gezondheid van de medemens. Beschik jij over medische kennis en ervaring op het gebied van triage en wil je aan de slag in een team met gezellige, vakkundige collega's? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV.

Ben je enthousiast of wil je meer weten over onze organisatie en deze functie? Stuur dan een mail naar t.a.v. mevrouw , )

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTriagist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hknhuisartsen.nl/werken-bij-hkn/vacatures/gezocht-zzp-triagist-in-de-nacht/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.