Ziekenhuis Teamleden Pioneers 24-05-2024

 1. Vacatures Noordkop
 2. Ziekenhuis Teamleden Pioneers 24-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Pioneers

 • Bellen
 • +31 7

 • Mailen

 • Bezoeken
 • Bovenkarspel, Nederland

Ziekenhuis Teamleden

Pioneers wil het Licht laten schijnen in een duistere omgeving, vooral op afgelegen plaatsen waar geen andere christenen zijn. In een van onze projecten in het Midden-Oosten in een kleinschalig, christelijk ziekenhuis met buitenklinieken bieden we zorg aan die verder gaat dan regulier wordt aangeboden, niet alleen fysiek, maar juist ook psychisch en geestelijk. Voor zo spoedig mogelijke versterking van ons team aldaar zoeken we:
Medische medewerkers (m/v)
Artsen, verpleegkundigen, nurse practioners, verzorgenden, apotheker, laborant, fysiotherapeut, community health, verslavingszorg.
Technici (m/v)
Allround technische mensen, elektricien, monteur, IT
Onderwijs (m/v)
Leerkracht basisonderwijs (of onderwijsassistent)
Financiële, administratieve medewerkers (m/v)
Accountant, administratief personeel
Communicatie medewerkers
Mensen met ervaring in voorlichting (m/v)
Wat we vragen

 • Behalve vakkennis en ervaring zoeken we bovenal werkers in Gods koninkrijk die hart hebben voor onbereikte volken, Jezus' woorden uit Mattheus 28:18-20 serieus en persoonlijk opvatten en bereid zijn om longterm uit te gaan. Opleidingsniveau en richting zijn hieraan in principe ondergeschikt.
 • Een goede beheersing van de Arabische taal is voor de meeste functies een vereiste. Taalstudie kan ter plaatse gedaan worden. We moedigen mensen aan om dit twee jaar voltijds te doen, maar afhankelijk van omstandigheden kan soms ook een jaar studie volstaan, waarna werk en taalstudie gecombineerd kunnen worden.
 • We willen vooral ook mensen met een Arabische achtergrond aanmoedigen zich aan te melden, ongeacht hun opleiding.
 • We zijn ook op zoek naar mensen die op afgelegen buitenposten in zeer kleine teams willen werken.

Naast de gezochte medewerkers zijn er ook mogelijkheden voor oriëntatie op een werkplek die verder in de toekomst ligt. Aangezien voorbereiding, uitzending en taalstudie tijd zal vergen is het goed je in een vroeg stadium aan te melden. In de tussentijd vertrekken er hier waarschijnlijk werkers of openen zich nieuwe mogelijkheden.
Short term mogelijkheden zijn beperkt, maar niet onmogelijk, vooral voor verpleegkundigen. Een leerkracht/onderwijsassistent kan voor een schoolseizoen komen. Hiervoor is geen Arabisch nodig, wel een zeer goede beheersing van de Engelse taal.
Wat we bieden
 • Er wordt gewerkt op basis van een achterban en dus geen salaris verstrekt. Van Pioneers krijgt u alle steun voor de opbouw van uw achterban.
 • Er wordt huisvesting geboden of er wordt geholpen bij het zoeken naar passende huisvesting op of buiten het ziekenhuisterrein.
 • De werkdruk is over het algemeen niet hoog, omdat we graag aan iedereen ruimte bieden te investeren in eigen lokale contacten of activiteiten met patiënten in het ziekenhuis.
 • Voor families met kinderen is er een Engelstalige school op het terrein, zijn er scholen in de omgeving en is er ruimte voor homeschooling.
 • We bieden een unieke mogelijkheid tot karaktervorming en internationale ervaring in teams, en ruimte voor medische/opbouwende conferenties en scholing.

Onze visie:
Pioneers mobiliseert teams die God eren onder onbereikte volken door, in samenwerking met bestaande gemeenten, nieuwe gemeenten te stichten.

Contact

Pioneers Nederland
Postbus 57
1619 ZH Andijk
+31 7

Bank Rekening Nummer
IBAN NL49 INGB 0008 2078 60
t.n.v. Stichting Pioneers
BIC INGBNL2A
KvK nr: 41150377
RSIN: 0073.99.716 Raak betrokken

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige Ziekenhuis
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAndijk, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pioneersnederland.org/nl/Gaan/Vacatures/Ziekenhuis-Teamleden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.