Werrkvoorbereider calculator Eminent Groep 07-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Werrkvoorbereider calculator Eminent Groep 07-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Als werkvoorbereider/calculator ben jij onderdeel van het team binnen een renovatie- en onderhoudsbedrijf. Het bedrijf renoveert en onderhoudt woningen en gebouwen. Denk aan VVE's , woningcorporaties en kantoren.

Jouw collega's van het projectmanagement halen nieuwe opdrachten binnen, zoals bijvoorbeeld nieuwe klanten. Het is aan jouw als werkvoorbereider/calculator om deze projecten te calculeren. Dit betekent een zo duidelijk mogelijk kostenoverzicht schetsen richting de klant. Hierbij ben jij vrij om jouw bouwkundige kennis te gebruiken en om met alternatieve voorstellen te komen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, want de uitvoerder helpt je hierbij. Als het calculatieproces gedaan is, switch je naar de werkvoorbereiding. Tijdens dit proces heb je contact met onderaannemers, vraag je offertes aan bij verschillende partijen, bereken je de hoeveelheid materiaal en manuren. Tot slot stel je een planning op en begeleidt je het verdere proces.

Vacature eisen

Deze functie past bij jou als je het leuk vindt om verschillende processen te leiden. Het kan best een uitdaging zijn om verschillende projecten tegelijk te draaien, omdat je regelmatig moet schakelen tussen de projecten als je bijvoorbeeld gebeld wordt met een vraag. Wij zoeken daarom iemand die:

  • Communicatief sterk is
  • Accuraat kan werken
  • In het bezit is van een mbo- en/of hbo bouwkunde diploma
  • Beschikt over werkervaring, vanaf twee jaar

 

FunctietitelPlanvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.blom@eminentgroep.nl , 06 - 18 73 33 65 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werrkvoorbereider-calculator-den-helder-1820570/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.