Werkvoorbereider W Croonwolter&dros 10-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Werkvoorbereider W Croonwolter&dros 10-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider W - Maintenance Projecten - Utiliteit - Den Helder

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de paarse button 'Solliciteren'. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in voeg jouw CV toe als bijlage.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

https://www.croonwolterendros.nl/vacature/werkvoorbereider-w-maintenance-projecten-utiliteit-den-helder

Werkvoorbereider W - Maintenance Projecten - Utiliteit - Den Helder

Solliciteer

De functie

Als Werkvoorbereider/ Engineer W ben jij hét aanspreekpunt tijdens de voorbereiding van het renoveren of plaatsen van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je verzorgt de voorbereiding van de projecten en zorgt dat alles klaar staat voor de uitvoering;
 • Je verzorgt voor de engineering (in overleg met de engineering afdeling);
 • Je verzorgt kostprijscalculaties en tekeningen;
 • Je stelt materiaalstaten op en besteld de benodigde materialen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele bewaking en voortgang van de projecten, in samenspraak met de projectleider;
 • Je verzorgt een correcte administratie en zorgt voor een juiste archivering;
 • Je volgt marktontwikkelingen op de voet en deelt deze met je collega's.

Werkomgeving

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 3500 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

OVER DE AFDELING
Je komt te werken op onze vestiging in Den Helder. Hier werken we met 32 collega's aan onderhoudscontracten en projecten in de regio. Onze teams bestaan uit een projectleider, een werkvoorbereider en een team van monteurs, variërend van leerling monteur tot eerste monteur. De grootste klant voor deze vestiging is de Marine en daarnaast werken we veel voor ziekenhuizen. zorgcentra en HVC Alkmaar.

Ervaring

Ben jij iemand die net zo lang doorgaat totdat de klant tevreden is? Wij hebben namelijk alleen ruimte voor aanpakkers. Je weet goed waar de prioriteiten liggen en kan daardoor de juiste beslissingen nemen. Een beetje druk, daar loop jij niet voor weg. Je kan je goed zelfstandig redden en bent niet bang om dingen te proberen. Daarnaast maakt het jou niet uit of een werk groot of klein is.

Verder beschik je over:

 • MBO of HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding richting installatietechniek;
 • Goede organisatorische vaardigheden;
 • Minimaal enkele jaren werkervaring in de Installatietechniek.

Wat wij bieden

ZONDER AUTO
Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Opleidingsplatform met meer dan 300 cursussen en opleidingen
 • Pensioenregeling PMT
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de paarse button 'Solliciteren'. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in voeg jouw CV toe als bijlage.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.croonwolterendros.nl/vacature/werkvoorbereider-w-maintenance-projecten-utiliteit-den-helder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.