Noordkop Actueel
Algemeen

Weerbericht Noordkop: eerst nog een bui, verder perioden met zon. Morgen bewolkt en zacht

NOORDKOP – Er zijn vandaag zonnige perioden, in de ochtend komen er verspreid over het land nog enkele buien voor. In de middag wordt het overal droog. De maxima liggen rond 8°C. In de avond neemt de bewolking toe en later valt in het westen wat lichte regen of motregen. De wind draait van het noordwesten naar het zuidwesten en is boven land meest matig. Aan zee waait het (vrij) krachtig en in het Waddengebied eerst nog hard, 5-7 Bft.

Komende nacht is het bewolkt met af en toe motregen. De temperatuur loopt aan het begin van de nacht uiteen van 3°C in het oosten tot 7°C aan zee en loopt gedurende de nacht langzaam op. Er staat een matige zuidwestelijke wind. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Dinsdag overdag is het bewolkt met in het noorden nog af en toe motregen. De maximumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noordelijk kustgebied en 12°C in het zuidwesten. De wind is zuidwestelijk en overwegend matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Weerbericht Noordkop: licht tot half bewolkt en enkele buien

Redactie

Inzameling kerstbomen Hollands Kroon op 12 januari, 50 cent voor elke ingeleverde kerstboom

Redactie

Maandelijkse sirenetest, voorlichting nu ook in het Engels, Oekraïens en Russisch

Redactie