Vrijwilliger Zorg aan Zee Den Helder 09-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Vrijwilliger Zorg aan Zee Den Helder 09-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Vrijwilliger worden

Wij zoeken mensen met het hart op de goede plek. Wil je graag iets betekenen voor anderen, ben je flexibel, kun je goed luisteren en samenwerken en zo nodig op de achtergrond de helpende hand bieden? Dan ben je wellicht op je plek in ons hospice. Wij vragen beschikbaarheid voor minimaal één dagdeel van 4 uur per week.

Vrijwilliger in het hospice

Onze vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze organisatie. Er zijn diverse soorten vrijwilligers.

De Zorgvrijwilliger. Samen met de verpleegkundigen draagt de zorgvrijwilliger zorg voor het welbevinden van onze gasten. Zij ondersteunen bij de dagelijkse lichaamsverzorging, begeleiden de maaltijden, bieden een luisterend oor en "zijn er" voor de gast.

Kookvrijwilliger. Zij bereiden dagelijks verse warme maaltijden en houden hierbij rekening met de wensen van onze gasten.

Gastvrouw/heer. De gastvrouw/heer ontvangt bezoekers. Tevens coördineert zij/hij het inkomende telefoonverkeer en draagt zorg voor de lunch in samenwerking met de zorgvrijwilligers.

Tuinvrijwilliger. Een groep vrijwilligers onderhoudt de tuin rondom Zorg aan Zee. Eens in de 6 weken is de tuinvrijwilliger samen met een duopartner verantwoordelijk voor de tuin.

Facilitaire vrijwilliger. Ondersteunt de dagelijkse gang van zaken. Hij/zij wast, strijkt of doet boodschappen.

Tijden. Deze worden in overleg vastgesteld. Minimale inzet is 1 dienst per week. Een dienst duurt 4 uur.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Janetta Veenstra.

Goed om te weten

Al onze vrijwilligers starten met een basiscursus en worden regelmatig bijgeschoold. De scholing wordt door het hospice aangeboden. Als vrijwilliger krijgt u professionele coaching en begeleiding. In een prettige werksfeer bieden wij u de kans te werken aan persoonlijke groei. In en om het huis bent u verzekerd en reiskosten worden vergoed.

Voor informatie of een vrijblijvend gesprek met Janetta Veenstra kunt u bellen met . U kunt zich ook aanmelden via onderstaande link. Dan nemen wij contact met u op.
Meldt u zich hier aan.

OVER ONS

Zorg aan Zee staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg. Een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn er voor u, ongeacht uw levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Het zonnige hospice aan de Duinroosstraat is niet meer weg te denken in de Helderse gemeenschap.

Zorg aan Zee

Duinroosstraat 170
1783 GN Den Helder
E-mail:
Telefoon:
Fax:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaaltijdbezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)4 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://zorgaanzee.nu/vrijwilliger-worden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.