Vrijwilliger Stichting Regio omroep Noordkop 15-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Vrijwilliger Stichting Regio omroep Noordkop 15-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Home / Cultuur/Natuur / Vrijwilliger gezocht voor natuurbeheer rondom Den Helder

Cultuur/Natuur Den Helder

Vrijwilliger gezocht voor natuurbeheer rondom Den Helder

Redactie Regio Noordkop Send an email 15 sep 2021 - 14:29 Laatste wijziging: 15 sep 2021 - 14:30

Adverentie

Noordduinen / Fotograaf: Ronald van Wijk

Den Helder - Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met circa 80 bevlogen medewerkers en meer dan 7.000 vrijwilligers. Het Beheerteam Wadden en Duinen zorgt onder meer voor de natuurgebieden Balgzand, Mariëndal, Helderse Duinen (van Den Helder tot Callantsoog), het Wildrijk, Kruiszwin, Nollen Den Helder, Eendenkooi 't Zand en vele weidegronden in het westelijk deel van West‐Friesland, globaal gelegen tussen Schagen en Hoorn.

Het Beheerteam bestaat uit vijf medewerkers en een enthousiaste groep vrijwilligers en is gehuisvest in Bezoekerscentrum De Helderse Vallei in Den Helder. Voor de vrijwilligersgroep die elke dinsdag in de natuurgebieden rondom Den Helder aan de slag gaat, zoekt de organisatie drie nieuwe beheervrijwilligers. De boswachters en de vrijwilligersgroep hebben hulp nodig voor het beheer van de natuurgebieden rondom Den Helder. De werkzaamheden bestaan uit veel voorkomende werkzaamheden in het beheer van de gebieden zoals hooien, snoeien en reparaties aan hekwerken.

Een vrijwilliger natuurbeheer en terreinonderhoud moet in teamverband kunnen en willen werken. Een redelijke conditie is belangrijk voor het omgaan met handgereedschap, zoals hand- en beugelzaag, hark en hooivork. Verder vragen wij belangstelling voor en affiniteit met natuur en met het werk van Landschap Noord-Holland.

Wat bieden wij
Het doen van zinvol en leuk werk op unieke locaties met mensen die hetzelfde doel nastreven: een mooier Noord-Holland. De mogelijkheid om kennis op te doen en wegwijs te worden in natuurgebieden van Landschap Noord-Holland en een blik in de keuken van een natuurbeschermingsorganisatie. Begeleiding bij het werk en de mogelijkheid om cursussen te volgen voor natuurkennis of bediening van gereedschappen en machines.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.regionoordkop.nl/15/09/2021/vrijwilliger-gezocht-voor-natuurbeheer-rondom-den-helder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.