Vrijwilliger Natuurbeheer STICHTING LANDSCHAP NOORD-HOLLAND 27-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Vrijwilliger Natuurbeheer STICHTING LANDSCHAP NOORD-HOLLAND 27-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Zakelijk

Onze adviseurs van Natuurlijke Zaken helpen gemeenten, waterschappen en andere organisaties bij het realiseren van uiteenlopende projecten. Van ecologisch onderzoek en groenbeheer tot complete inrichtingsplannen. Waarmee kunnen we u helpen?

Help mee

Natuurbescherming is hard werken met weinig geld. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken. Je kunt ons financieel steunen of aan de slag gaan als vrijwilliger. Er is vast een project of doel dat je aanspreekt. Help je mee Noord-Holland mooier te maken?

Kruimelpad

  1. Vacature vrijwilliger natuurbeheer Westfriesland

W. Doorne Meijne

Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met circa 100 bevlogen medewerkers en heel veel vrijwilligers.
In de regio Westfriesland beheren we diverse fraaie natuurterreinen zoals waterberging Twisk, de Kolk van Dussen en waterberging Opperdoes. Deze gevarieerde gebieden kennen een afwisseling van waterpartijen, moeras- en graslanden met schaarse planten en dieren zoals roerdomp, kluut, icarusblauwtje, fraai duizendguldenkruid en rietorchis. In onze steeds bloemrijker wordende weidevogelreservaten komen bovendien nog volop grutto's en tureluurs voor. Veel werkzaamheden in deze natuurgebieden worden uitgevoerd door een vrijwilligersgroep, voor deze groep zoeken we versterking.

Wat ga je doen?

Een groot deel van het jaar werken deze vrijwilligers op maandagmiddag van 13:00 tot ongeveer 16:30 uur onder begeleiding van een . Alleen in de periode van half maart tot eind juni leggen we de werkzaamheden tijdelijk stil in verband met het broedseizoen. Het werk is divers, van boompjes uitsteken tot graslandjes en rietveldjes maaien en harken. Daarnaast worden jaarlijks een oeverzwaluwenwand en broedeilandjes voor vogels klaargemaakt voor het broedseizoen.

Wat vragen wij

Een vrijwilliger natuurbeheer en terreinonderhoud moet in teamverband kunnen werken. Een redelijke conditie is belangrijk voor het omgaan met handgereedschap, zoals hand- en beugelzaag, hark en hooivork. Ervaring met machinaal werken is een pré, maar geen noodzaak. Verder vragen wij belangstelling voor en affiniteit met natuur en met het werk van Landschap Noord-Holland.

Wat bieden wij

  • Zinvol en leuk werk op unieke locaties met mensen die hetzelfde doel nastreven: een mooier Noord-Holland
  • De mogelijkheid om kennis op te doen en wegwijs te worden in onze natuurgebieden
  • Materiaal, kleding, werkhandschoenen, gereedschap en Arbo-voorzieningen
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen voor natuurkennis of bediening van gereedschappen en machines
  • Een blik in de keuken van een natuurbeschermingsorganisatie en het vak van
  • Een jaarlijks uitje met de groep
  • Begeleiding bij het werk

Interesse?

Heb je belangstelling om maandagmiddag mee te komen helpen of wil je meer informatie, neem dan contact op met :

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Hovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.landschapnoordholland.nl/vacature-vrijwilliger-natuurbeheer-westfriesland

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.