Veva - Onderofficier Operationele Dienst Operatie Ministerie van Defensie 05-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Veva – Onderofficier Operationele Dienst Operatie Ministerie van Defensie 05-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

  • €2.600 ~ €3.350 salaris
  • 23 ~ 30 vrije dagen per jaar
  • Kosteloos je rijbewijs halen
  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Vrije dagen

Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 23-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over? Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

Rijbewijs

Nog geen rijbewijs? Haal 'm gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen. Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

Heb jij de opleiding VeVa Maritiem niveau 3 (bijna) afgerond? Wil je een avontuurlijke baan aan boord van een marineschip? Als Onderofficier Operaties van de Koninklijke Marine waak jij met je team over de veiligheid van het gebied rondom het schip.

Naast operationele taken heb je ook personeelstaken. Je stuurt jouw medewerkers aan, begeleidt hen bij hun taken in de Commandocentrale en controleert de uitgevoerde werkzaamheden. Je ondersteunt verder het commando van de eenheid met advies en informatie.

De opkomstdatum waar jij voor in aanmerking komt wordt pas later bepaald. Dit is onder andere afhankelijk van de uitslag van het Psychologisch Onderzoek, de Medische keuring en het veiligheidsonderzoek. Zodra alle onderdelen van het sollicitatietraject positief zijn afgerond wordt de startdatum met jou besproken en vastgelegd.

Hier ga je werken

Je werkt aan boord van een marineschip, helikopter of onderzeeboot. Je bent overal ter wereld inzetbaar en kunt ook uitgezonden worden naar crisisgebieden.

Jouw profiel

  • MBO 3
  • Je bent tussen de 17 jaar en 30 jaar en 11 maanden
  • Een bril of lenzen is geen probleem.
  • Je moet kunnen zwemmen

Train je fit

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure. Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

Belastbaarheidsniveau voor deze functie: 1

Naar trainingsschema

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderofficier
Indicatie salaris (min – max]3350 – 3350
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/militaire-vacatures/veva-onderofficier-operationele-dienst-operatie-e13241

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.