Verzorgende IG (Thuiszorg Dementieteam) Omring 22-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Verzorgende IG (Thuiszorg Dementieteam) Omring 22-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Omring
Nieuwe Steen 36,
1625 HV Hoorn

Verzorgende IG (Thuiszorg Dementieteam)

Sluit je als Verzorgende IG in de thuiszorg aan bij 'Dementieteam Den Helder' van Omring. Het team staat voor je klaar en samen vind je een oplossing voor elke uitdaging. Zo tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van de cliënten op je route.

Wat zoekt Omring in een Verzorgende IG in de thuiszorg?

Als Verzorgende IG werk je op basis van "positieve gezondheid" en kijk je naar wat de cliënt nog wel kan. Je ondersteund hem/haar om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Zo bied jij iedere dag de beste zorg aan jouw cliënten. Je voert de verzorgende en verpleegtechnische handelingen bij cliënten thuis en biedt een luisterend oor. Verder zorg jij voor;

 • Het signaleren van veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en het rapporteren hiervan aan de wijkverpleegkundige;
 • Het samenstellen en bijhouden van het zorgdossier van de cliënt en het opstellen van het zorg- en leefplan in samenwerking met de wijkverpleegkundige;
 • Het onderhouden van contacten met andere ketenpartners, zoals de huisarts, fysiotherapeuten, diëtisten en mantelzorgers.

Wie ben jij?

In de thuiszorg ben je flexibel. Een cliënt heeft meestal niet de hele dag je hulp nodig. Zo houd jij meer tijd over voor jezelf. Je werkt in de ochtend en/of in de namiddag of avond. Je hebt veel contact in je rol. Met de cliënten, familie, collega's en externe zorgprofessionals. Je leeft je in en past je communicatie aan op de situatie en persoon. Op veranderingen in gedrag bij bewoners ben je altijd alert. De kleinste dingen vallen jou op.. Laat van je horen als je:

 • De mbo-opleiding verzorgende niveau 3 hebt afgerond met een diploma.
 • Interesse hebt in werken met de PG-zorgvraag.
 • Veel of geen ervaring hebt als verzorgende IG.

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden

Pak je kans bij Omring en groei als verzorgende ig door richting coördinerend verzorgende ig of verpleegkundige. Omdat jij iedere week 16 tot 24 uur met veel positieve energie op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.266,72 en € 3.025,81 op basis van een fulltime werkweek (CAO VVT FG35).
 • een vast contract voor 16 tot 24 uur per week (contracturen in overleg).
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  8% vakantiegeld en bijna 30 vakantiedagen als je 36 uur per week werkt.
 • een reiskostenvergoeding.
 • voorrang op de wachtlijst bij Stichting Kinderopvang Den Helder (heeft ook locaties rondom Schagen).
 • volop opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een duaal traject tot hbo-verpleegkundige.
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten.
 • een pensioenregeling bij PFZW, waarbij Omring 50% van de premie betaalt.

Bij de mensen thuis: jouw nieuwe werkplek?

Een maand van tevoren wordt het rooster gemaakt. Een dag van tevoren weet je langs welke cliënten je gaat: je route. In de ochtend check je of er iets gewijzigd is en dan ga je op pad. Je kunt de dossiers of zorgplannen inlezen bij de cliënt of voordat je bij de cliënt binnenstapt. Met je fiets of eigen auto, afhankelijk van de afstanden. Je komt bij de mensen thuis en dat zorgt voor veel afwisseling. Iedere locatie, cliënt en zorgvraag is anders.

Het Dementieteam is gespecialiseerd in de begeleiding en zorg van mensen met geheugenproblemen of dementie en ondersteuning van de partner of mantelzorger. Het team bestaan uit Helpende+ t/m wijkverpleegkundigen.

Werken bij Omring

Voeg je bij onze organisatie van ongeveer 4600 'Omringers', een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega's extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en 'digitale Wendy', de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan 'steptember', 'stoptober', online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens 'De Vrienden van Omring Live' in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Klik hier .

Samen werken aan gezondheid

Kom gezellig werken in het Dementieteam Den Helder! Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan als Verzorgende IG!

Binnen 4 werkdagen word je gebeld. Houd je telefoon in de gaten! Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Manager Zorg en Welzijn Annika Angevare op telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2266 – 3025
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/286609-verzorgende-ig-thuiszorg-dementieteam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.