Verzorgende IG Omring 13-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Verzorgende IG Omring 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Kom naar onze open dag in de thuiszorg!

Zet jij de stap? Kom werken in de thuiszorg

Stap in de wereld van thuiszorg, waar jij mensen veilig en vertrouwd de beste zorg in hun eigen thuis biedt. Iets voor jou? Beleef het op 26 september. Tijdens deze inloopavond spreek je Omringers en cliënten, test je jouw skills in de escape room en ontdek je of Omring bij jou past.

 • Omring
  Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn
  Verzorgende IG (Dyckzicht)

Een parttime verzorgende IG bij Omring trekt niet alleen steunkousen aan. Jij mag óók verpleegtechnische handelingen verrichten. Van je direct leidinggevende tot aan de directie, iedereen is betrokken bij je ontwikkeling en werkgeluk. Hoe? Minder administratieve rompslomp, roosters die beter aansluiten bij je leven en meer aandacht voor jou. Het team is één grote familie. Je doet het écht samen bij Dyckzicht in Den Helder.

Mooi werk: verzorgende IG ouderenzorg

Iedere werkdag bied jij de beste zorg aan de bewoners, zonder dat je altijd wordt (h)erkent. Een soort superheld. De dienst start je in overleg samen met het team. Je bent altijd iets eerder, want dan kan de vorige dienst op tijd weg. Dat doen ze ook voor jou! Na de overdracht lees je het verslag van de vorige dienst. Je bent klaar voor de start: wassen, aan- en uitkleden, medicatie, koffie en thee, opruimen, samen eten en activiteiten begeleiden. De tijd vliegt! Je hebt mooi werk, want met oude muziek of een fotoalbum creëer je een helder moment bij de bewoners met dementie. Bijzondere situaties, escalaties, voor- of achteruitgang geef je door aan de familie en je direct leidinggevende. Jij:

 • neemt de tijd en toont interesse in de bewoners;
 • werkt op basis van 'positieve gezondheid' en het zorg- en leefplan: wat kan er nog wél?
 • voert verpleegtechnische handelingen uit (behaal eventueel eerst je bewegingsvaardigheid).

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden

Pak je kans bij Omring en groei als verzorgende IG door richting gespecialiseerd verzorgende somatiek (GVS), gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) of misschien coördinerend verzorgende. Omdat jij iedere week 20-24 uur met veel positieve energie op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

 • een salaris tussen € 2.266,72 en € 3.025,81 op basis van een fulltime werkweek (CAO VVT FWG 35);
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris;
 • 8% vakantiegeld en bijna 30 vakantiedagen als je 36 uur per week werkt;
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten;
 • een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • een pensioenregeling bij PFZW, waarbij Omring 50% van de premie betaalt;
 • onbeperkt toegang tot het leerplatform Goodhabitz met cursussen zoals 'NLP: een introductie', 'lastige gesprekken' en 'mindfulness';
 • een omringpas waarmee je korting krijgt op allerlei verzekeringen, trainingen, workshops en services;
 • een gratis cultuurlidmaatschap met korting op culturele uitjes zoals films, musea en musicals.

Wie ben jij?

Je hebt veel contact in je rol. Met de bewoners, familie, collega's en externe zorgprofessionals. Je leeft je in en past je communicatie aan op de situatie en persoon. Op veranderingen in gedrag bij bewoners ben je altijd alert. De kleinste dingen vallen jou op.

Je draait diensten in de ochtend, middag, avond, nacht of weekend. Doordeweeks kies je een vaste vrije dag en verder word je volgens rooster ingedeeld. Laat van je horen als je:

 • de mbo-opleiding verzorgende niveau 3 hebt afgerond met een diploma;
 • interesse hebt in werken in de ouderenzorg;
 • veel of nog niet veel ervaring hebt als verzorgende IG.

Dyckzicht is kenmerkend door haar unieke tuin, heeft een fijne leefomgeving en een sfeervol team. Elke afdeling heeft een eigen woonkamer. Pak je kans, want het is vrij uniek dat er bij Dyckzicht een vacature open staat!

Bij Omring streven we ernaar dat de bewoners zo veel mogelijk 'wonen zoals thuis'. We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners gewend zijn. We verdiepen ons in wat de individuele bewoners belangrijk vinden. We bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat mensen nog zelf kunnen en willen.

Werken bij Omring

Voeg je bij onze organisatie van ongeveer 4600 'Omringers', een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega's extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en 'digitale Wendy', de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan 'steptember', 'stoptober', online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens 'De Vrienden van Omring Live' in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Klik hier .

Samen werken aan gezondheid

Kom dichtbij huis werken op woonzorglocatie Dyckzicht. Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan als parttime verzorgende IG ouderenzorg!

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met op .

Wil je ons team versterken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2266 – 3025
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/288767-verzorgende-ig-dyckzicht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.