Verpleegkundig Specialist Geriatrische Revalidatie en Herstel Omring 17-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Verpleegkundig Specialist Geriatrische Revalidatie en Herstel Omring 17-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Kom naar onze open dag in de thuiszorg!

Zet jij de stap? Kom werken in de thuiszorg

Stap in de wereld van thuiszorg, waar jij mensen veilig en vertrouwd de beste zorg in hun eigen thuis biedt. Iets voor jou? Beleef het op 26 september. Tijdens deze inloopavond spreek je Omringers en cliënten, test je jouw skills in de escape room en ontdek je of Omring bij jou past.

 • Mbo-niveau 2 BBL-opleiding helpende plus Mbo-niveau 3 BBL-opleiding verzorgende IG Mbo-niveau 4 BBL-opleiding verpleegkundige Hbo duaal opleiding verpleegkundige Leerhuis Omring Carrièreswitch Texelse Zorgopleiding Opleiding - Interesseformulier

 • Omring
  Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn
  Verpleegkundig Specialist Geriatrische Revalidatie en Herstel (Den Helder)

Voor onze Revalidatie en Herstelafdeling in Den Helder zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist Geriatrische Revalidatie en Herstel die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Voor 24 uur per week (3 dagen). De revalidatie is onderdeel van het Advies- en BehandelCentrum van Omring.

Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig specialist Revalidatie en Herstel voor de regio Noord, standplaats verpleeghuis Den Koogh te Den Helder.

Waar je komt te werken

Omring wil een vitale organisatie zijn waar medewerkers met plezier werken aan de kwaliteit van leven van hun cliënten. Dit uit zich in de missie van Omring "Samen de beste zorg dichtbij" en de kernwaarden: Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk. Omdat onze cliënten centraal staan zetten wij de medewerkers op 1!

Als Verpleegkundig Specialist Revalidatie en Herstel maak je onderdeel uit van de medische dienst van het Advies en BehandelCentrum van Omring. Revalidatie en Herstel is kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg of ziekenhuis verplaatste zorg voor kwetsbare cliënten die na een ziekenhuisopname voor revalidatiebehandeling binnen een verpleeghuissetting worden opgenomen. Het revalidatietraject is gericht op terugkeer naar de thuissituatie.


GRZPLUS

GRZ Plus is een samenwerking tussen Omring en De Zorgcirkel op het gebied van Revalidatie en Herstel. Met GRZPLUS willen wij topzorg verlenen aan geriatrische patiënten die tijdelijke revalidatie nodig hebben. GRZPLUS staat voor een nog sneller, beter en prettiger herstel van ouderen na bijvoorbeeld een ongeluk, beroerte of een heup- of knieoperatie. Door de kruisbestuiving van de initiatiefnemers Omring en De Zorgcirkel, komt kennis, ervaring en onderzoek op het gebied van ouderenzorg en revalidatie bij elkaar. Op basis van deze gebundelde specialistische kennis worden alle stappen die een patiënt of cliënt doorloopt in het revalidatie- of hersteltraject beter ingericht. Een belangrijk aandachtspunt binnen GRZPLUS is het ontwikkelen van meer mogelijkheden voor revalidatie- en herstelzorg thuis. Door snellere en betere mogelijkheden voor revalidatie en herstel van ouderen thuis kunnen zij korter in het zieken- of verpleeghuis verblijven.


Wat je gaat doen

Je levert, in samenwerking met de collega's binnen de medische dienst GRZ en de paramedische dienst GRZ, behandeling. Je zorgt voor behandeling van een cliënt volgens protocollen namens de Specialist Ouderengeneeskunde (SO). Je stemt medische en paramedische behandeling af binnen het team GRZ. Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie.

Jij hebt

 • Een diploma Master of Advanced Nursing Practice;
 • ervaring als verpleegkundig specialist bij voorkeur in de ouderenzorg;
 • grondige kennis van, en inzicht in, behandel theorieën en - methoden en het verloop van ziekteprocessen. Je kunt tot een gerichte diagnose, behandelaanpak en/of probleemoplossing komen;
 • affiniteit met de doelgroep ouderen en kan je goed verplaatsen in onze doelgroep en hun naasten;
 • flexibiliteit in werktijden.

Jij bent

 • BIG en Kwaliteitsregister V&V geregistreerd ;
 • communicatief zeer vaardig en kan uitstekend samenwerken;
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en auto.

Wij zorgen voor

 • Ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega's werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen;
 • de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker Omring heb je onbeperkte toegang tot www.goodhabitz.com een website met meer dan honderd online trainingen;
 • een cultuurlidmaatschap via www.cultuurwerkt.nl . Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes;
 • een Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen, trainingen en workshops;
 • een contract voor onbepaalde tijd op basis van 24 uur per week, 3 dagen;
 • een salaris conform CAO VVT FWG 65, tussen de € 4.391,52 en €6.117,33, afhankelijk van ervaring en kennis;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met ruime mogelijkheden om door te ontwikkelen.
Bij Omring hanteren we een screeningsbeleid.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]4391 – 6117
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/284304-verpleegkundig-specialist-geriatrische-revalidatie-en-herstel-den-helder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.