Verander- en Innovatiespecialist Ministerie van Defensie 22-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Verander- en Innovatiespecialist Ministerie van Defensie 22-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Bij Defensie werken we aan vrijheid en veiligheid. Onze militairen moeten te land, ter zee en in de lucht hun taken veilig en effectief kunnen uitvoeren. Een optimale bedrijfsvoering is daarbij van groot belang. Jij draagt als verander- en innovatiespecialist bij de Koninklijke Marine je steentje daaraan bij.

Als informatieanalist ben je verantwoordelijk voor het maken van kwantitatieve, kwalitatieve en systematische analyses en appreciaties van innovatieve trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor de Koninklijke Marine. Je analyseert informatie over de bedrijfsvoering binnen de Koninklijke Marine en onderzoekt mogelijke veranderingen om die bedrijfsvoering te optimaliseren. Over de uitkomst van je appreciaties en analyses informeer je het leidinggevende niveau van de Koninklijke Marine.

Daarnaast verricht je zelfstandig projectmatige werkzaamheden voor het portfolio van het bureau Verander- en Innovatiemanagement. Zo treed je op als projectleider van innovatieprojecten en maak je presentaties over verander- en innovatieprojecten. Ook fungeer je als sparringpartner op het gebied van bedrijfsvoering en innovaties.

Wie zoeken we

 • Je hebt universitair niveau.
 • Je hebt aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van projectmanagement, zoals PRINCE2.
 • Je hebt meerjarige werkervaring op het gebied van bedrijfsvoering binnen de Koninklijke Marine, of een organisatie met een soortgelijke complexiteit.
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en bent in staat zelfstandig een project te definiëren, op te zetten en uit te voeren.
 • Je bent vaardig in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en het adviseren, begeleiden en ondersteunen van het management.
 • Je bent vaardig in het inventariseren van informatiebehoeften en in het modelleren van complexe organisaties.
 • Je bent gedreven en wilt je verdiepen in de achtergronden en totstandkoming van het beleid, van de doelen en van de procedures van de organisatie waar je in werkt.
 • Je hebt affiniteit met innovatie.
 • Je beschikt over analytisch denkvermogen en bent in staat om creatief en met durf zaken aan te pakken.
 • Je hebt een professionele houding, kunt werken in teamverband en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht, neemt initiatief en kunt goed netwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 11
Minimum salaris: €4.050 bruto per maand
Maximum salaris: €5.550 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInformatiespecialist
Indicatie salaris (min – max]5550 – 5550
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/verander-en-innovatiespecialist-11382

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.