Noordkop Actueel
Op de foto: wethouder Theo Groot, de initiatiefnemers voor het plan en dhr. B. Rotteveel van Rotteveel M4 Bouwmanagement en Vastgoedadvies.
Gemeenten Nieuws

Twaalf nieuwbouwwoningen voor Barsingerhorn

BARSINGERHORN – Aan de Heerenweg 128 in Barsingerhorn komt een nieuwbouwproject. Rotteveel M4 Bouwmanagement en Vastgoedadvies uit Alkmaar heeft hiervoor de eerste stap gezet.

Inmiddels hebben Rotteveel M4 en wethouder Theo Groot een anterieure overeenkomst getekend waarin zij afspraken hebben gemaakt voor de start en uitvoering van het plan.

12 nieuwe woningen

Met de ondertekening van de anterieure overeenkomst tussen Rotteveel M4 en wethouder Ruimtelijke Ordening Theo Groot is de start van het project een feit. In de toekomst komen er aan de Heerenweg 128,12 nieuwe woningen. Om dit mogelijk te maken heeft Hollands Kroon een stuk grond verkocht. Het bestaande huis aan de Heerenweg 128 blijft staan.

Bestemmingsplanprocedure

De bestemmingsplanprocedure gaat binnenkort van start. Deze procedure is nodig om de woningbouw mogelijk te maken. “Als gemeente zijn we blij dat er in één van de kleinere kernen gebouwd kan worden en zijn we enthousiast over het plan van Rotteveel M4” aldus Theo Groot.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Hollands Kroon ruim 2 miljoen in de plus

Redactie

Senioren Partij Schagen kiest Perry Vriend als lijsttrekker

Redactie

Schagen start onderzoek haalbaarheid ontwikkeling Muggenburg-Zuid

Redactie