Noordkop Actueel
Bedrijven

Trans4mate Wieringerwerf opent de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

WIERINGERWERF – Gerda Venema is sinds 2006 zelfstandig ondernemer. Haar bedrijf Trans4mate is gevestigd in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. Als trainer, coach en fotograaf begeleid ze haar klanten bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en het zichtbaar(der) maken van zichzelf en hun bedrijf. Daarnaast is zij zelfstandig trouwambtenaar.

Gerda koos heel bewust voor de Cultuurschuur als locatie voor haar praktijk en studio. “Het is een fantastische locatie voor mijn bedrijf en het is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Vroeger was het

Gerda Venema

namelijk het gemeentehuis van de Wieringermeer, waar ik geboren en getogen ben. Ik ben dus weer ‘back to my roots’. Hoe leuk is het om een ‘Babs in the house’ te hebben? Vorig jaar mocht ik dan ook mijn eerste huwelijk hier sluiten. In het gebouw zijn meer collega ondernemers en andere organisaties gevestigd en er worden veel evenementen en bijeenkomsten georganiseerd. Dit past goed bij mijn manier van werken en mensen met elkaar verbinden. Mijn klanten, ook die uit de Randstad, weten mij hier inmiddels goed te vinden”.

In haar werk laat zij je zien en ervaren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf, je bedrijf, team of organisatie durft te laten zien. Gerda werkt met en voor medewerkers, (startende) ondernemers en organisaties.  Via haar bijzondere manier van spiegelcoaching met de camera in de hand geeft Gerda jouw zelfvertrouwen een boost en leert ze je hoe leuk het is om gefotografeerd te worden en jezelf te laten zien.

Mensen zijn vaak nieuwsgierig naar wat ik doe en hoe ik het doe. Mede daarom besloot ik mee te doen met de KBBBD. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden bij mij terecht om kennis te maken met mij en met mijn werk als powershootfotograaf en trouwambtenaar. Hiermee geef ik een kijkje in mijn ondernemerskeuken en ze krijgen enkele tips over het gebruik van hun smartphone als camera. Daarnaast vertel ik graag over mijn ontzettend leuke werk als trouwambtenaar. Ja, er wordt nog steeds heel veel getrouwd en het werk als Babs (Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) is populair. Ik laat zien wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen van een huwelijksceremonie of een partnerschapsregistratie en wat de taken van een Babs zijn. Dus als mensen trouwplannen hebben, zijn ze natuurlijk ook van harte welkom”.

Je moet je wel even aanmelden via de site www.kbbbd.nl.

Trans4mate.Loggersplein 1 1771 CE Wieringerwerf http://www.trans4mate.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen? Tussen 11.00 en 16.00 uur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 februari 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022.

Trans4mate op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (kbbbd.nl)

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Veel kledingwinkels op punt van faillissement, corona is niet eens de belangrijkste oorzaak

Redactie

Anita Rude nieuwe directeur Kopgroep Bibliotheken

Redactie

Terughaalactie Albert Heijn: ‘AH Krenten rozijnenbrood’

Redactie