Techniekopleider Constructie Tetrix Bedrijfsopleidingen 14-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Techniekopleider Constructie Tetrix Bedrijfsopleidingen 14-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Een opleiding via Tetrix

Kosten en subsidies - inlenen via Tetrix

Heb jij ruime ervaring in de constructie?

Heb jij ruime ervaring met constructiebankwerken? Heb jij leidinggevende capaciteiten? Heb jij gewerkt in de scheepsbouw? Dan zou je deze kennis en ervaring goed kunnen overdragen aan leerlingen. We hebben een vacature openstaan in onze vernieuwde werkplaats als techniekopleider bij Tetrix Techniek in Den Helder!

Wat ga je doen?

Als techniekopleider bij Tetrix heb je een ontzettend leuke baan, want je gebruikt jouw praktijkervaring om de technici van de toekomst op te leiden. Je geeft praktijkles aan leerlingen en cursisten in onze geavanceerde leeromgeving.

In onze leeromgeving streven wij erna om het praktische bedrijfsleven zo goed mogelijk na te bootsen. Je helpt leerlingen zelfstandig te werken. Je bent samen met de Techniekopleider Lassen verantwoordelijk voor de praktijklessen in de constructiehal. Zo leid je eerstejaars leerlingen op met de basisvaardigheden van een metaalbewerker/ scheepsbouwer , maar ga je met tweede- en derdejaars aan de slag met projectmatig werken en nieuwe technieken (bijv. CNC kanten/knippen). Je combineert tijdens het lesgeven praktijk met theorie. Gedurende de opleiding maken de leerlingen diverse ( scheepsbouw) werkstukken die afgestemd zijn met de leerbedrijven. Je gaat dan ook minimaal 2x per jaar langs deze bedrijven om behoeften op te halen.

De leerlingen die je begeleidt volgen allemaal een opleiding op MBO 2 of 3 niveau . In de toekomst mogelijk niveau 4! Ze zijn in dienst bij een leerwerkbedrijf binnen de metaaltechniek. Tetrix verzorgt de praktijkopleiding voor de leerlingen. Als techniekopleider ben je verantwoordelijk voor de voortgang en ontwikkeling van de leerling die je rapporteert aan het leerbedrijf.

Wanneer ben je succesvol?

Om het verschil te maken breng je praktijkkennis mee. Je hebt zelf gewerkt als constructiebankwerker, voorman of chef werkplaats en je vindt het een uitdaging om leerlingen en cursisten te enthousiasmeren voor metaaltechniek. Voor jou heeft constructiebankwerken geen geheimen meer.

Verder beschik je over:

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met lesgeven is een pré maar zeker geen eis;
 • Je beschikt over uitstekende metaalvaardigheden;
 • Kennis van scheepsbouw;
 • Kennis van SolidWorks in een pré;
 • Je kunt goed omgaan met groepen jongeren die nog volop in eigen ontwikkeling zijn;
 • De innovaties binnen de techniek volgen elkaar in snel tempo op. Als techniekopleider ben je naast het lesgeven ook verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de lesstof die aansluit bij de behoefte van het bedrijfsleven.

Geen kennis van één of meerdere bovenstaande vaardigheden? Geen probleem, wij zijn een opleider, ook voor jou!

Wat bieden we?

Techniekopleider zijn bij Tetrix betekent een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Verder vinden we het binden, boeien en voortdurend ontwikkelen van onze medewerkers belangrijk. Daar waar nodig ondersteunen wij jou bij het behalen van je doelen. We geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons verder te bouwen aan de toekomst van Tetrix.

Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Brutosalaris €3.700 - €4.700 , op basis van fulltime ;
 • Opleiding Hybride Techniekopleider;
 • Een werkweek van 1 fte, een jaarcontract met intentie tot verlenging tot vast contract;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Kennisverrijking door deelname aan bijeenkomsten van Verenigingen Technische Bedrijfstakscholen, Tetrix Kennisdagen en interne workshops;
 • 38 vakantiedagen op basis van fulltime .

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag in je eigen én vernieuwde praktijkruimte die zich bevindt in onze Techniekcampus in Den Helder. Jouw collega's zijn net als jij: enthousiast, hardwerkend en collegiaal. Je werkt in een gezellig, kleinschalig en dynamisch team met een ware voorliefde voor techniek. Tetrix kenmerkt zich door een opleidingsomgeving met een bedrijfsklimaat. Zo komt het beste van twee werelden bij ons samen.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je ervaren hoe het er bij Tetrix aan toe gaat? Neem dan contact op met , via . Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConstructiebankwerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tetrixtechniek.nl/over-tetrix/onze-vacatures/vacature-techniekopleider-constructie-den-helder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.