Technicus Elektrotechniek Ministerie van Defensie 28-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Technicus Elektrotechniek Ministerie van Defensie 28-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Technicus Elektrotechniek

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Wil jij je technische skills inzetten om bij te dragen aan de inzetbaarheid van onze marineschepen? Word dan Technicus Elektrotechniek bij de Directie Materiële Instandhouding!

De Maintenance Valley in Den Helder, ook wel bekend als de Directie Materiële Instandhouding (DMI), is verantwoordelijk voor het onderhoud van de schepen, onderzeeboten en systemen van de Koninklijke Marine. Hier werken specialisten aan de hightech installaties op het gebied van voortstuwing, elektronica en wapensystemen aan boord. Dit doe je samen met militaire én niet-militaire collega's.


Als Technicus Elektrotechniek lever jij daar een bijdrage aan door zelfstandig revisies en correctieve onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan elektrotechnische componenten en installaties. Een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket bestaat uit het in en uit bedrijf stellen van componenten en installaties. Je zoekt en herleidt storingen en defecten aan componenten en installaties en verricht assisterende werkzaamheden. Daarnaast begeleidt je ingehuurd personeel, externe bedrijven en leerlingen.

Wie zoeken we

Wie zoeken we?

  • Je hebt een MBO4 diploma in de richting Elektrotechniek;
  • Je beschikt over NEN3140, NEN3840 en VCA of bent bereid deze te halen;
  • Je beschikt over kennis van en ervaring met elektrotechnische componenten, installaties en systemen;
  • Je bent vaardig in het (de)monteren en in en uit bedrijfstellen van elektrotechnische componenten;
  • Je beschikt over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 5
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.050 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vinden wij erg belangrijk daarom kan je vaak als medewerker gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, atletiekbaan en de sportschool.

De organisatie Ministerie van Defensie

De Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) richt zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Het CZSK is, als het uitvoerende deel van de Koninklijke Marine (KM) en het maritieme deel van de Nederlandse krijgsmacht, verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en de integratie van de operationele vloot- en marinierseenheden en voor de inbedding van de eenheden in 'joint' en 'combined' verband. Het CZSK is tevens medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van civiele overheidstaken in Nederland en het Caribisch gebied.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3050 – 3050
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/technicus-elektrotechniek-11172

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.