Teamleider/Senior Docent Team Noord Ministerie van Defensie 05-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Teamleider/Senior Docent Team Noord Ministerie van Defensie 05-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Teamleider/Senior docent team Noord

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Durf jij aan het roer te staan van goed taalonderwijs aan de Nederlandse krijgsmacht?
Het Talencentrum Defensie (TCD) verzorgt taalopleidingen en trainingen aan alle defensiemedewerkers. Een groot deel van deze taalopleidingen is onderdeel van een loopbaan- of functieopleiding van een krijgsmachtdeel. In Den Helder verzorgt TCD Team Noord defensie-specifiek taalonderwijs Engels en Nederlands aan de officiers- en onderofficiersopleidingen aan het Koninklijk Instituut. Dat doet het voor de Marine (KIM), de Faculteit Militaire Wetenschappen (FMW), de School voor Maritieme Bedrijfsvoering en Onderwijskunde (SMVBO), en de Nederlands Belgische Operationele School (NLBEOPS).
De teamleider Team Noord geeft hiërarchisch en inhoudelijk leiding aan het team van docenten Nederlands en Engels in regio noord en zorgt voor de dagelijkse coördinatie. Als teamleider onderhoud je contacten met interne en externe gesprekspartners en stuur je projecten aan. Je bent als leidinggevende de drijvende kracht achter een goede samenwerking.
Je bent eindverantwoordelijk voor het onderwijs Nederlands en Engels in regio noord. Samen met jouw docententeam, het kenniscentrum, onderwijsbureau, en accountmanagement TCD draag jij zorg voor het kwalitatief hoogstaand taalonderwijs Nederlands en Engels aan defensiepersoneel.
Samen met jouw collega-teamleiders adviseer je het hoofd afdeling Onderwijs en Traingingen (O&T) over de richting, inrichting en uitvoering van de O&T producten en het Defensie taalbeleid. Je hebt een expertrol en een adviesrol, zowel binnen het TCD als daarbuiten.

Wie zoeken we

• Je denkt en werkt op wo-niveau.
• Je hebt een academische studie Nederlands of Engels afgerond en een eerstegraads lesbevoegdheid.
• Je hebt ruime ervaring met lesgeven, ontwerpen en ontwikkelen van taalonderwijs op allerlei niveaus.
• Je hebt uitgebreide ervaring in het leidinggeven aan docententeams.
• Je spreekt en schrijft Nederlands op C1-niveau. Naast goed en nauwkeurig communiceren, kun je goed plannen en structureren. Ook ben je flexibel genoeg om de planning weer los te laten als dit nodig is. Bij voorkeur heb je ervaring met (werken binnen) Defensie en/of heb je er affiniteit mee.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 12
Minimum salaris: €4.900 bruto per maand
Maximum salaris: €6.300 bruto per maand
Contractduur 2 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

De organisatie Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

De afdeling Talencentrum Defensie

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) welke beheersmatig is ondergebracht bij het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO). De NLDA omvat de Faculteit Militaire Wetenschappen (FMW), Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM), Koninklijke Militaire Academie (KMA), het Instituut Defensie Leergangen (IDL), Expertise Centrum Leiderschap Defensie (ECLD), Talencentrum Defensie (TCD), het Nederlands Instituut Militaire Historie (NIMH) en een staf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]6300 – 6300
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/teamleidersenior-docent-team-noord-10458

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.