Shop Vertegenwoordiger Würth Nederland 25-05-2024

 1. Vacatures Noordkop
 2. Shop Vertegenwoordiger Würth Nederland 25-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

+31 (0)73-6291911

Werken bij Wurth

 • Naar corporate website+31 (0)73-6291911

Shop Vertegenwoordiger Zwaag

Ben jij de "master" die we zoeken?

WIE

Wij zijn op zoek naar jou! Die verkoper met een afgeronde MBO opleiding, technische affiniteit en een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een totaaloplossing met onze producten. Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je voelt de kriebels in je buik als de klant tevreden de shop verlaat. Je benut de vrijheid om van jouw shop een succes te maken. De juiste indeling van de (actie)producten en het zorgdragen voor een nette winkeluitstraling zie je als een uitdaging. Dit grijp je zelfstandig met beide handen aan.

Jij bent vroeg uit de veren om fris richting jouw eigen Würth shop te gaan. Hoe tof is het dat je de shop jouw eigen shop kunt noemen?! Je zorgt ervoor dat de shop om 07.00 uur geopend wordt. De eerste klant komt al binnen en hij komt het product ophalen je voor hem had klaargelegd. Tussen het helpen van de klanten door zorg je voor een nette winkeluitstraling en een correcte winkelvoorraad. Hier ben jij volledig verantwoordelijk voor. De dag vliegt voorbij door het helpen van de klanten, het verwerken van de binnenkomende artikelen en het zorgen voor een nette shop. Om 17.00 uur sluit je de winkel en ga je met een tevreden gevoel richting huis. Jij bent pas tevreden als de klant zich voor 100% geholpen voelt door jou. Dit geeft jou energie.

In onze Würth shop te Zwaag.
Het betreft een fulltime baan (38 uur in 4 werkdagen).

Würth is master in connecting. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. We zijn een groot bedrijf, maar de lijnen zijn kort. Een dagelijks belletje naar je leidinggevende hoort erbij. Zelfs de deur naar onze directie staat altijd voor je open. Je krijgt erg veel vrijheid in je functie, jezelf in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt. Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt. Bij Würth vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. We zijn onderdeel van het kerngezonde familiebedrijf Würth Group.

Verder bieden wij:

 • Marktconform salaris met goede bonus afspraken
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Contract voor 12 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Eén 4 daagse werkweek
 • 1 vaste vrije dag in de week
 • Bijzonder lage pensioenpremie

Op de werkdagen is het hard werken, maar de vrije dagen zijn om rust te nemen en om van je familie, vrienden en/of hobby te genieten.

"Masters" kunnen altijd starten bij ons en het liefst zo snel mogelijk.

Benieuwd geworden naar het werken in de Würth shop? Christel vertelt je er graag meer over:

https://www.youtube.com/ch?vv=qhbUoc_iZW8

www.werkenbijwurth.nl
Bas Oosterlaak (HR Adviseur)
Uniek: wij bieden je een kijkje in de keuken van Würth! Na een positief eerste gesprek kun je bij ons meekijken met een collega in de shop om te zien of de baan iets voor je is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WÜRTH, MASTERS IN CONNECTING

 • Aantal uren: 38 uur
 • Locatie: Zwaag - Shops

Ontvangstbevestiging

 • Kennismakingsgesprek

  Als je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, nemen wij contact met je op. Tijdens het kennismakingsgesprek maak je kennis met jouw toekomstige leidinggevende en eventueel een collega of een HR Adviseur. Wij zijn erg geintereseerd in jouw kennis en ervaring, maar natuurlijk ook in wie jij als persoon bent. Een wederzijdse klik vinden wij erg belangrijk. Tevens is voor jou voldoende tijd gereserveerd om vragen te stellen om een goed beeld te kunnen schetsen van de functie en van Würth als werkgever.

 • Voor de functies in de buitendienst geldt een meereisdag met jouw toekomstige leidinggevende en eventueel aansluitend een meereisdag met een vertegenwoordiger. Tijdens de meereisdag(en) kun je dus ook met je eigen ogen zien hoe een werkdag eruit ziet. Hoe tof is dat?!

  Voor de functies op ons hoofdkantoor geldt een tweede gesprek. Tijdens dit tweede gesprek wordt dieper ingegaan op de inhoud van de functie. Tevens heb je de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Per openstaande functie wordt bekeken of een meekijkdag ingepland wordt. Eventueel wordt de meekijkdag afgesloten met een presentatie waarin jij jouw bevindingen van de meekijkdag kunt presenteren.

  Voor de functies in de shops geldt een meekijkdag in één van de shops. Tijdens de meekijkdag kun je dus ook met je eigen ogen zien hoe een werkdag in de shops eruit ziet. Hoe tof is dat?! De meekijkdag wordt afgesloten met een gesprek met jouw toekomstige leidinggevende.

 • Aanbod

  Zijn we na de gesprekken en de meereisdag(en)/meekijkdag beiden enthousiast? Dan doen we je graag een aanbod om bij Würth in dienst te komen. Deze aanbieding wordt door jouw toekomstige leidinggevende mondeling met jou besproken.

  Wanneer je akkoord hebt gegeven op het aanbod zullen wij de benodigde documenten per mail naar je toegestuurd worden. Na retour van deze ingevulde documenten gaan wij aan de slag om de arbeidsovereenkomst op te stellen. Deze zal per post toegestuurd worden ter ondertekening.

  Werken bij Wurth

Over Würth Nederland B.V.

Würth is een familiebedrijf van Duitse origine. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in 's Hertogenbosch. Wereldwijd heeft de Würth Groep meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen. Met onze kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, zijn wij wereldwijd marktleider.

 • Weinig hiërarchisch
 • Lage bureaucratie
 • Bedrijf met een toekomst visie
 • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
 • Succes en slim werken wordt beloond
 • Interne doorstroom mogelijk
 • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland


Naar contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVertegenwoordiger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieZwaag, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijwurth.nl/vacatures/316582-shop-vertegenwoordiger-zwaag

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.