Senior Onderhoudstechnicus Ministerie van Defensie 04-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Senior Onderhoudstechnicus Ministerie van Defensie 04-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Senior onderhoudstechnicus

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

1. Voert modificaties, uitbreidings- en revisiewerkzaamheden uit door: - het opleveren en in bedrijf stellen van installatiedelen/componenten; - het rapporteren en verhelpen van geconstateerde afwijkingen; - het overdragen van gewijzigde/gemodificeerde installaties (delen) aan de gebruiker c.q. beheerder inclusief het geven van instructies.

2. - het afroepen van firma's ten behoeve van het preventief en correctief onderhoud.

3. Is belast met het houden van toezicht door: - het begeleiden van onderhoudsmonteurs en onderhoudstechnici van de eigen dienst of derden bij het installeren, in bedrijf stellen en opleveren van installaties; - het toezien op de naleving van de opdracht, de bestekvoorwaarden en de veiligheidsvoorschriften; - het toezien op de kwaliteit en de kwantiteit van de werkzaamheden.

4. Maakt conceptaanpassingen aan installaties door: - het inventariseren van de gewenste (elektrische/meet- en regeltechnische) aanpassingen; - het ontwerpen en uitvoeren van wijzigingen in installaties; - het maken van conceptkostenramingen en materiaalbenodigdheden; - het voorbereiden/opstellen van de uit te voeren inspecties en testen

Facilitair Onderhoud/afdeling Regie FO zoekt een technische medewerker die diverse elektrische installaties in beheer kan nemen. Hij/zij moet kennis, ervaring en competenties hebben om deze installaties technische te beheren. O.a. analyse op storingen, afwijkingen melden, controle op uitvoering van correctief, preventief onderhoud, keuringen, inspectie en modificatie. Hierbij ook verantwoordelijk voor afhandelingen in SAP op technische en financieel vlak. Verder verantwoordelijk in de aansturing van de firma op gebied van beveiliging, arbeidsomstandigheden en milieu (verstrekker van de veilig werkvergunning). Onderdeel van het technische beheer is dat de medewerker wordt aangewezen conform het aanwijsbeleid NEN 3140 en conform aan aanwijzing schakelbevoegd is. Als technische beheerder van de installaties moet hij/zij kunnen beoordelen of er sprake is van einde technische levensduur.

Wie zoeken we

Kennis/Opleidingseisen:

 • MBO (niveau 4) op het gebied van elektrotechniek/energietechniek;
 • aanvullende opleidingen op het gebied van meet- en regeltechniek, onderhoudsmanagement, hydrauliek en pneumatiek;
 • NEN 3140 VOP opleiding en NEN1O1O;
 • NEN3140 VP naar voldoende werkervaring IV/WV.
 • Kan overweg met ERP systemen.
 • VCA vol of bereid die te halen.
 • Kennis op het gebied van de installatietechniek, kostenramingen en inspectietechnieken.
 • Kennis van technisch Engels en Duits.
 • Kennis van en vaardigheid in gebouwbeheer- en procesbesturingssystemen.
 • Inzicht in de werking en functionele relaties van installaties met ge?ntegreerdentegreerde (elektro)mechanische, hydraulische en pneumatische componenten.
 • Vaardig in het installeren, repareren, instellen en regelen van componenten en installaties. - Vaardig in het omgaan met gebruikers en personeel van onderhoudsfirma's.
 • Vaardig in het opstellen van analyses en rapportages, het maken van kostenramingen en het bepalen van materiaalbenodigdheden. - Vaardig in het werken met geautomatiseerde onderhouds- en planningssystemen.

Overige eisen: Inzetbaar als geconsigneerde (storingsdienst EO, 24 uur 7 dagen is een pre).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 6
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.200 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Wie van uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving houdt, is bij Defensie aan het juiste adres. Wij geven je het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er is ruimte voor eigen inbreng, zo draag je bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Defensie hecht daarnaast sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.
Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een ov-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudsmonteur Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/senior-onderhoudstechnicus-11201

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.