Senior ICT Specialist Ministerie van Defensie 06-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Senior ICT Specialist Ministerie van Defensie 06-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Senior ICT Specialist

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Jij bent als senior ICT-specialist verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van business-kritische applicatielandschappen voor het maritieme domein binnen Defensie.
Vanuit jouw standplaats in Den Helder werk je graag aan missie-kritische applicaties die onze militairen ondersteunen in missies en operaties. Als senior ICT-specialist heb je uitstekende en brede kennis van Linux en scripting, en ben je in staat te werken met low-level tooling zoals bash, git, sed en awk, maar kun je ook je weg vinden in CI/CD tooling, ticket management software en configuratiebeheer.
Je voert applicatiedeployments uit en bent proactief bezig met probleemmanagement. Daarnaast analyseer je voorkomende verstoringen en kom je met adviezen om deze te voorkomen. Je zorgt ervoor dat applicatielandschappen voorzien zijn van de laatste patches. Ook automatiseer je de uitrol hiervan en waar nodig voer je zelfstandig de patches uit.

Wie zoeken we

Wat vragen we?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur informatica.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring binnen complexe ICT-omgevingen.
 • Je hebt uitstekende kennis van en aantoonbare ervaring met Linux-besturingssystemen uit de Red Hat familie zoals RHEL en CentOS.
 • Je hebt kennis van Continuous Integration en Continuous Deployment.
 • Je hebt kennis van container technieken (Docker, Podman) en Container Orchestration.
 • Je hebt kennis van databases (PostgreSQL), configuratiemanagementtooling (Puppet), relevante scriptingtalen (Bash, AWK, Python) en systeem monitoring (Zabbix).
 • Je hebt ervaring met revisiebeheer software (git).
 • Je hebt ervaring met gevirtualiseerde omgevingen (VMware en KVM) en Infrastructure as Code (Terraform, Packer) voor het beheren van deze omgevingen.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en productontwikkeling.
 • Je bent communicatief vaardig, flexibel en collegiaal.
 • Je bent innovatief en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris: €3.000 bruto per maand
Maximum salaris: €4.750 bruto per maand
Contractduur Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,3%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering. Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.
Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek van 38 uur. Je inschaling wordt gebaseerd op je werkervaring en opleidingsachtergrond.

De organisatie Ministerie van Defensie

Over Defensie
Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


De afdeling JIVC, Security

Waar ga je werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLinux Engineer
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/senior-ict-specialist-10675

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.