Senior Engineer Werktuigbouw Ministerie van Defensie 28-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Senior Engineer Werktuigbouw Ministerie van Defensie 28-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Senior Engineer Werktuigbouw

  • Locatie: Den Helder - Marinebasis

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Het Commando Zeestrijdkrachten richt zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Als senior engineer werktuigbouw kom je bij ons in Den Helder terecht bij de Instandhoudingsgroep Fregatten en Patrouilleschepen binnen de afdeling Maritieme Instandhouding.


Bij ons ben je als senior engineer werktuigbouw installatieverantwoordelijk voor een cluster van (complexe) installaties. Je bent betrokken bij het ontwerpproces voor nieuwbouw, het uitwerken van modificaties, het beheren van onderhoudstaken en bijbehorende documentatie, en het leveren van technische adviezen.

Daarnaast zorg jij voor de normstelling, voorbereiding en planning bij onderhoudsopdrachten (inclusief modificaties) en je biedt begeleiding en ondersteuning tijdens de uitvoering. Ook coördineer je bijdragen van de sectie Engineering aan het ILS-proces. Verder ondersteun je de productieafdelingen. Tot slot treed je op als kenniscoördinator voor een breed domein van kennisgebieden.

Wie zoeken we

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal een voltooide HBO in een technische richting.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op een technische functie op HBO niveau.
  • Je beschikt over uitgebreide kennis binnen je vakgebied op het gebied van processen en/of installaties en systemen, kwetsbaarheidseigenschappen, signaturen, onderhoudsproblemen, onderhoudsmethoden, engineeringproducten en de wijze waarop deze tot stand komen.
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken.
  • Je kunt goed analyseren, plannen, organiseren en samenwerken, bent creatief, kostenbewust en resultaatgericht en je beschikt over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden.
  • Je bent bereid om eventueel aanvullende trainingen en cursussen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris: €3.000 bruto per maand
Maximum salaris: €4.750 bruto per maand
Contractduur 5 jaar
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder - Marinebasis, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vinden wij erg belangrijk daarom kan je vaak als medewerker gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten, zoals het zwembad, atletiekbaan en de sportschool.

De organisatie Ministerie van Defensie

De Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) richt zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Het CZSK is, als het uitvoerende deel van de Koninklijke Marine (KM) en het maritieme deel van de Nederlandse krijgsmacht, verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en de integratie van de operationele vloot- en marinierseenheden en voor de inbedding van de eenheden in 'joint' en 'combined' verband. Het CZSK is tevens medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van civiele overheidstaken in Nederland en het Caribisch gebied.

De vacature valt binnen de Directie Materiele Instandhouding (DMI), onderdeel van CZSK. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor de instandhouding van maritiem materieel en de facilitaire ondersteuning van het CZSK. De DMI stuurt op de materiele gereedheid van de eenheden van CZSK en voert de opdrachten en taken uit het instandhoudingsplan en het ondersteuningsplan uit.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer Wtb
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/senior-engineer-werktuigbouw-11169

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.