Senior Assistent Gezondheidscentrum Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Senior Assistent Gezondheidscentrum Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Senior Assistent Gezondheidscentrum

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een ervaren doktersassistent die ons team komt versterken. Ben jij toe aan de extra uitdagingen die jij als doktersassistent bij Defensie krijgt?
Als doktersassistent bij Defensie lever je integrale medische zorg voor militairen. Dit wil zeggen zowel curatieve als bedrijfsgeneeskundige zorg. Daarnaast ondersteun je de bedrijfsgeneeskundige zorg voor de burgermedewerkers. De hierboven beschreven integrale medische zorg omvat de reguliere huisartsenzorg, reizigersadvisering voor onder andere missies, oefeningen en dienstreizen, farmacie en bedrijfsgeneeskundige zorg.
Wij zijn een groot gezondheidscentrum met een relatief gemengde en grote patiëntenpopulatie.
Wij bieden naast agendabeheer en de telefonische triage veel afwisseling in werkzaamheden, zoals het reizigersspreekuur, poliwerkzaamheden, werkzaamheden op het lab, het verrichten van de venapunctie voor serologisch onderzoek en de werkzaamheden in onze apotheek.

Wie zoeken we

• Je hebt een opleiding afgerond tot doktersassistent.
• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een flexibele instelling.
• Je kunt goed zelfstandig werken en ook goed functioneren in teamverband.
• Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed, zowel in woord als in schrift.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 6
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €3.200 bruto per maand
Contractduur Het betreft een tijdelijke aanstelling voor minimaal 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een brutotegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of adv-uren op te bouwen.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.
Defensie Ondersteuningscommando.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDoktersassistent
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/senior-assistent-gezondheidscentrum-11304

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.