Noordkop Actueel
Foto: Seniorenpartij Den Helder
Politiek

Ruzie binnen de Seniorenpartij Den Helder, Bazen stapt mogelijk uit de partij

DEN HELDER – Wat er is voorgevallen tussen de fractievoorzitter van de Seniorenpartij in Den Helder, Nancy List, en de vanuit het CDA opgestapte en later bij de Seniorenpartij aangesloten Kees Bazen is niet bekend, beiden weigeren ook maar iets te vertellen over de splitsing. Maar duidelijk is wel dat het tussen beiden niet meer botert en Bazen vrijwel zeker de Seniorenpartij gaat verlaten.

Bazen weet wel te melden dat het met de interne communicatie fout gaat binnen de partij, maar volgens hem is er nog lang geen sprake van een breuk. Verder wil Bazen niets melden en wijst naar de fractievoorzitter voor verdere informatie over de toestand binnen de partij.

Voor de Seniorenpartij komt het zeer ongelukkig uit dat de vuile was buiten is komen te hangen, zeker nu duidelijk is dat de partij graag de huidige coalitie wil voortzetten, mocht Bazen toch besluiten uit de partij te stappen dan houdt de huidige coalitie nog maar 16 van de 31 zetels over.

Het NHD weet te melden dat de Seniorenpartij én BvDH de grote winnaar van de verkiezingen, Behoorlijk Bestuur, niet aan een meerderheid wil gaan helpen omdat beiden de partij en de fractie te onstabiel vinden. .

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Maandag is D-Day voor toekomstige coalitie Den Helder

Redactie

Provincie Noord-Holland stelt eerste datacenterstrategie van Nederland vast

Redactie

College Den Helder deelt zorgen Gemeentebelangen over situatie parkeergarage Sluisdijkstraat

Redactie