Psychiater 's Heeren Loo Zorggroep 27-05-2024

 1. Vacatures Noordkop
 2. Psychiater ’s Heeren Loo Zorggroep 27-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Psychiater

Lees voor

Regelmatig gaan psychische problemen en verstandelijke beperkingen hand in hand. Mensen met verstandelijke beperkingen hebben daarnaast meer kans op het ontwikkelen van psychopathologie. Dit vraagt meer van het hulpverleningsaanbod en een specifieke bejegening van deze doelgroep. Vind jij het een uitdaging je te richten op de doorontwikkeling van de behandeling van deze doelgroep en hierin -ook beleidsmatig- bij te dragen aan de verbinding tussen de VG en de GGZ? Houd je ervan zowel poliklinisch als ambulant te werken met kinderen, jeugdigen en volwassenen?

In het kort

 • Alkmaar
 • 8 uur
 • 6128 tot 9423 euro
 • nr. 14837

Je kunt reageren t/m 14-06-2024

Jouw recruiter

Wouter van Os

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Bij de polikliniek GGZ in Alkmaar en Zwaag kunnen cliënten terecht voor diagnostiek en behandeling. Wij richten ons vooral op kinderen en jeugdigen (18-) met psychische klachten, met of zonder verstandelijke beperking (VB). In sommige gevallen wordt er diagnostiek en behandeling geboden aan jongvolwassenen tot 23 jaar. Natuurlijk betrekken we het systeem van de kinderen bij de behandeling.
Voor een deel van onze cliënten, ouder dan 18 jaar, is er naast de orthopedagogische inzet ook grote noodzaak voor psychiatrische expertise. Het team houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling voor deze 18+ cliënten. Dit team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit systeemtherapeuten, een orthopedagoog-generalist, orthopedagogen, psychologen en vaktherapeuten. We werken zowel vanuit de polilocatie als ambulant.
De combinatie van een verstandelijke beperking en de daarbij komende problematiek en psychiatrische problematiek vraagt behalve expertise ook om creativiteit: behandelingen aanpassen van de persoon met de verstandelijke beperking en de wil om outreachend te werken. De zorg aan deze cliënten wordt ambulant geboden in de regio Noord-Holland.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Expertisecentrum Advisium

Bij 's Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Van artsen voor verstandelijk gehandicapten, gespecialiseerde tandartsen en gedragswetenschappers tot fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers. Zij werken allemaal bij het expertisecentrum Advisium. Hierdoor komen alle kennis en kunde bij elkaar. Zo werken we samen aan voortdurende verbetering van de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Niet alleen binnen 's Heeren Loo, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.
's Heeren Loo maakt actief werk van wetenschappelijk onderzoek. Vanuit Advisium Noord-Holland zijn wij bezig met het initiëren van aansluiting hierop. Daarbij moeten onderzoek gericht op de specifieke VB/GGZ doelgroep, behandelinterventie hiervoor en het resultaat hiervan gaan leiden tot een nog beter passend hulpverleningsaanbod voor onze cliënten.

Hoe ga je helpen?

Als psychiater denk je mee over behandelindicatie/-advies, geef je individuele behandelingen aan cliënten, doe je beoordelingen en verricht je psychiatrisch onderzoek. Naast de verschillende psychologische referentiekaders en het borgen van de medisch-psychiatrische invalshoek houd je je bezig met farmacotherapie. Daarnaast ben je als psychiater verantwoordelijk voor het contact met andere artsen, psychiaters en diverse instellingen. Je stuurt mee in de behandelvisie door het nemen van de verantwoordelijkheid en je biedt veiligheid aan het team bij ingewikkelde casuïstiek.

Dit bieden wij

 • Een contract voor 8 uur per week voor onbepaalde tijd. Je werkt de ene week in Zwaag en de andere week in Alkmaar. Werken op ZZP basis is ook bespreekbaar.
 • Een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding, waarbij de salarisschaal voor medisch specialisten uit de GGZ wordt aangehouden.
 • Gezien de specifieke werkplek in combinatie met de specifieke doelgroep biedt 's Heeren Loo een arbeidsmarkttoeslag van 10%, waarmee het maximale bruto salaris € 10.365,- per maand bedraagt bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je exacte salaris.
 • Een dynamische werkplek en prettige werksfeer met volop mogelijkheid voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Dit ben jij

Je bent een (kinder- en jeugd-) psychiater en BIG geregistreerd, eventueel aangevuld met een therapie-opleiding. Daarnaast:

 • ben je slagvaardig, veerkrachtig en grijp je kansen met beide handen aan;
 • deel je je expertise graag met teamleden en stuur je aan op zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling;
 • ben je energiek en positief en draag je op deze manier bij aan een goede werksfeer.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met ( en Gezinshulpverlening) via telefoonnummer .

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]6128 – 9423
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieZwaag, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/psychiater-1068574

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.