Projectleider gebiedsontwikkeling, (28 - 36 uur per week) Yacht 01-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Projectleider gebiedsontwikkeling, (28 – 36 uur per week) Yacht 01-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Ben jij een ervaren projectleider op het gebied van ruimtelijke ordening en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is werken als projectleider gebiedsontwikkeling bij YACHT iets voor jou!

Als projectleider gebiedsontwikkeling ben jij verantwoordelijk voor diverse ruimtelijke projecten, variërend van woningbouwplannen en stedelijke gebiedstransformaties tot herinrichting van de openbare ruimte. Je zet projecten in gang, stuurt multidisciplinaire teams aan en hebt een belangrijke rol in het behalen van projectresultaten.


Jij bent in staat om politiek-bestuurlijke uitgangspunten te vertalen naar projecten en (deel)resultaten en bewaakt daarbij de voortgang, het budget, de kwaliteit en de informatievoorziening van het project. Stakeholdermanagement en participatie zijn belangrijke onderdelen van je werk, waarbij je contact hebt met bewoners en belanghebbenden. Je brengt je kennis over naar medewerkers op beleidsafdelingen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Als projectleider gebiedsontwikkeling lever jij een bijdrage op strategisch en tactisch niveau. Jouw proactieve houding, vermogen om te verbinden en aantoonbare kennis van projectmatig werken, project- en contractmanagement dragen bij aan een effectieve en beheersbare overheid. Je signaleert kansen in de markt en draagt actief bij aan onze kennisteams. Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening en vindt het leuk om je netwerk bij gemeenten, provincies en waterschappen in te zetten voor andere collega's.


Je maakt deel uit van de werkgroep gebiedsontwikkeling binnen YACHT, waarbij je samen met je collega-projectleiders bijeenkomt voor intervisie, ontwikkeling en kennisdeling. Je helpt nieuwe collega's zich verder te ontwikkelen in het politieke landschap.


Wil jij als projectleider gebiedsontwikkeling aan de slag met verschillende uitdagende projecten en wisselende omstandigheden, en daarbij de zekerheid van een vast contract hebben? Dan ben je bij YACHT aan het juiste adres!

Vacature eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van sociale geografie en Planologie of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider op het gebied van gebiedsontwikkeling bij een gemeente.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider op het gebied van ruimtelijke ordening
 • Aantoonbare werkervaring met burgerparticipatie binnen ruimtelijke projecten
 • Ervaring met woningbouw of bedrijfslocaties.
 • Je bent ondernemend, omgevingsbewust, resultaatgericht en beschikt daarnaast over een sterk analytisch vermogen en uitstekende advies vaardigheden, wat je tot een stevige gesprekspartner maakt;


Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je bij een dienstverband bij Yacht?

 • Een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO (schaal 11 - schaal 12 afhankelijk van je kennis en ervaring) (Max. € 6469,-) 
 • Natuurlijk, mag je op vakantie, je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. De enige voorwaarde is dat je na je vakantie weer uitgerust en fris bij ons aan de slag gaat. 
 • Per kwartaal een bonus die kan oplopen tot 8%. 
 • Eindejaarsuitkering
 • Opleidingsmogelijkheden en 1 op 1 coaching; (3500 euro studiekostenregeling per jaar)
 • Afkoopregeling voor je studiekosten;
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
 • Leaseauto of andere mobiliteitsregeling;
 • Gezellig team met vele kundige collega’s; 

Of je nu als zelfstandige (ZZP'er) aan de slag wilt of via detachering bij Yacht, wij bieden je de mogelijkheid om deze uitdagende rol te vervullen. Bij Yacht krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een hecht en deskundig team. Wij geloven in jouw potentieel en bieden geweldige kansen om je carrièredoelen te verwezenlijken."

 

FunctietitelProjectleider Gebiedsontwikkeling
Indicatie salaris (min – max]6469 – 6469
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensannemiek.lukas@yacht.nl , 06-10349600 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit, Zakelijke dienstverlening
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Hi7DeEH20jpyjH2dMYev

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.