Productiemedewerker Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

  1. Vacatures Noordkop
  2. Productiemedewerker Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 


In deze functie zorg je ervoor dat je volgens recept alle grondstoffen toevoegt om tot het juiste eindproduct te komen. Jouw toekomstige werkgever maakt coatings voor verpakkingsmaterialen. Jij krijgt letterlijk een lijst met producten die je in een mengsilo samenvoegt om dit te mengen tot het juiste eindproduct. Je zorgt ervoor dat je alle grondstoffen en verpakkingen zelf op voorraad hebt met behulp van een heftruck. Wanneer je klaar bent, neem je een monster af zodat er in het lab een test uitgevoerd kan worden of de kwaliteit goed is. Als alles goedgekeurd is, mag de coating verpakt worden in bijvoorbeeld jerrycans. Deze kun je daarna met de heftruck klaarzetten voor transport.

Jouw toekomstige werkgever is een specialist op het gebied van het ontwikkelen en produceren van hoog kwalitatieve coatings. Deze coating word gebruikt op verschillende alledaagse producten die je in de supermarkt kan vinden. Daarnaast word het ook gebruikt voor bijvoorbeeld tijdschriften. Zij zijn gevestigd in Zwaag, dus vanuit Enkhuizen, Hoorn of Alkmaar goed bereikbaar. Bij jouw toekomstige werkgever heerst een goede werksfeer met een ''ons kent ons mentaliteit''. Er is zeker ruimte voor eigen inbreng. In de productie ruimte staat de muziek altijd aan en word er altijd actief gewerkt aan een positieve werksfeer! 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2850
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensstedebroec@luba.nl , 31228515400 https://www.luba.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZwaag, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/industrie-productie/productiemedewerker-in-zwaag-9zb

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.