Noordkop Actueel
Foto: Wijkagent Wieringen
Justitie

Poltie zoekt getuigen van ontploffing bij woning en auto Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zaterdagavond is er een brandend voorwerp bij een woning aan de Brinkweg naar binnen gegooid. Dit voorwerp kwam binnen in de woning tot ontploffing waarna er brand ontstond. De politie doet onderzoek naar dit incident en spreekt graag met getuigen.

Omstreeks 22.15 uur lagen de twee bewoners te slapen toen plotseling de ruiten uit de voordeur werden geslagen door meerdere personen. Vervolgens werd er een brandend voorwerp naar binnen gegooid. Hierdoor ontstond er brand in de woning. De 22-jarige bewoonster raakte hierbij licht gewond. Zij is door ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de brand geblust. De woning is door de brand flink beschadigd. Ook is de auto van de slachtoffers vernield.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de toedracht van deze brand en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 22.15 uur in de omgeving van de Brinkweg. Vermoedelijk ligt er een conflict aan ten grondslag. Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden uit de omgeving van de Brinkweg.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Huiselijk geweld Slootdorp, man slaat vrouw met zwaard op haar hoofd

Redactie

Lantaarnpalen Den Oever omver gereden, politie zoekt getuigen

Redactie

Politie zoekt eigenaren gedumpte drugsafval Middenmeer

Redactie