Noordkop Actueel
Justitie

Politie Den Helder doet 11 aanhoudingen op o.a. Willemsoord

DE HELDER – De politie Den Helder kende een druk weekend en dan vooral in de nacht van zaterdag op zondag toen zij maar liefst 11 mensen hebben aangehouden voor diverse feiten.

De Wijkagent van Den Helder over deze aanhoudingen: ‘Op Willemsoord waren er meerdere evenementen en het was het erg druk met publiek. Heel leuk natuurlijk maar het is voor ons geen onbekend gegeven dat rond sluitingstijd wanneer mensen op straat komen er weleens trammelant ontstaat. Dit doet uiteraard geen afbreuk aan de goed georganiseerde feesten.

Zo zijn wij vooral in nacht van zaterdag op zondag druk geweest met enkele vechtpartijen, waarbij ook aanhoudingen zijn verricht. Een van de verdachten verzette zich zodanig dat hij pas eieren voor zijn geld koos bij dreigende inzet van een stroomstootwapen.
Oproerkraaiers krijgen een horeca ontzegging van de uitbaters en zijn dan afhankelijk van de aanleiding 3 tot 12 maanden niet meer welkom in alle gelegenheden.

Verder hebben wij een man aangehouden welke onder invloed van GHB op een autodak stond te dansen, waren er diverse zaken met het rijden onder invloed en/of rijden zonder rijbewijs of zelfs met een ongeldig verklaard rijbewijs. Daarnaast waren er dus nog diverse aanhoudingen voor andere feiten.

Met het weekend voor de deur kan de politie in Den Helder zich weer gereedmaken voor mogelijk weer een druk weekend al gooit het weer deze keer wel flink roet in het eten.

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Opa krijgt hogere straf dan geëist voor misbruik kleindochter

Redactie

Mannen met autopech blijkt veel ernstiger te zijn

Redactie

Geen rijbewijs, dus auto in beslag genomen, inwoner Hollands Kroon mag nu gaan fietsen

Redactie