POH GGZ Health Angels 08-02-2024

  1. Vacatures Den Helder
  2. POH GGZ Health Angels 08-02-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

POH GGZ Den Helder

Vast Den Helder

Heb je affiniteit met de doelgroep asielzoekers en wil je graag werken bij een unieke organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Wil je graag werken in een bijzondere omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is? Lees dan verder!

Profiel

Als POH GGZ maak je onderdeel uit van een team van zorgverleners dat vanuit verschillende disciplines eerstelijns zorg aanbiedt op de asielzoekerscentra. In een aantal consulten verhelder je de problemen van de patiënt en geef je een passende kort- of langer durende begeleiding. Ook geef je groepstrainingen die gericht zijn op het versterken en veerkrachtiger maken van asielzoekers om daarmee psychische problemen te voorkomen (preventie). Indien nodig verwijs je door. Je overlegt regelmatig met de huisarts, een collega POH GGZ, en indien relevant met andere zorgverleners.

Over GZA

GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg voor asielzoekers woonachtig op de COA locaties. De asielzoeker kan bij ons terecht voor een afspraak met een zorgprofessional zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts. Dit gebeurt via huisartsenpraktijken op de asielzoekerscentra met een telefonische achterwacht; de Praktijklijn. Het hoofdkantoor in Utrecht ondersteunt zorgverleners werkzaam op de COA opvanglocaties.
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt op een asielzoekerscentrum. Bewoners van de opvanglocatie lopen binnen tijdens het dagelijkse inloopspreekuur, waar de doktersassistent trieert en indien nodig een afspraak plant bij een van de zorgverleners.

Ons aanbod

Dit krijg je
• Een brutomaandsalaris tussen € 3783 en € 5463 op basis van een 38-urige werkweek (schaal 8 / 9 van de cao Huisartsenzorg).
• Een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld.
• Tegemoetkoming van 50% in je pensioenpremie.
• In eerste instantie 3 tijdelijke contracten met de intentie om daarna een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.
• 25 vakantiedagen.
• Volop mogelijkheden om je op verschillende terreinen binnen de organisatie te ontwikkelen en je herregistraties te behalen. Bijvoorbeeld via ons eigen nascholingsportaal en geaccrediteerde trainingen.
• Extra verlof voor scholing.
• Reiskostenvergoeding.
• Een fijn en betrokken team én negenhonderd andere collega's die je kunt leren kennen tijdens bijvoorbeeld borrels, de jaarlijkse wintersporttrip en andere personeelsactiviteiten.


Solliciteer!
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met , of .

Goed om te weten
• Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het uitvoeren van een referentiecheck bij voorgaande werkgevers.
• Voor een baan bij GZA is een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist vanwege het omgaan met vertrouwelijke (patiënt)gegevens.
• Solliciteren via de browser Safari of door middel van je telefoon/tablet is helaas niet mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over GZA

GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) staat voor goede zorg aan alle asielzoekers in Nederland. Deze zorg leveren we in opdracht van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Op vrijwel iedere opvanglocatie heeft GZA een gezondheidscentrum waar de asielzoeker terecht kan voor multidisciplinaire zorg.

GZA-teams bestaan uit een doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ en huisarts. Hierbij spelen de doktersassistent en verpleegkundige een grote rol bij het verhelderen van de zorgvraag. Hierbij besteden we extra aandacht aan de procedure, leefsituatie en de zorgbehoefte van asielzoekers. De huisarts heeft de medische eindverantwoordelijkheid en houdt een aantal dagdelen per week spreekuur. Alle gezondheidscentra van GZA hebben een telefonische achterwacht: de Praktijklijn, uitgevoerd door het Medisch Contact Centrum (MCC) . De staf in Utrecht ondersteunt alle zorgverleners op de verschillende locaties.

Bijzondere bewoners

Werken in de asielzoekerszorg wijkt weinig af van de reguliere zorg, maar je werkt wel met een bijzondere doelgroep. Huisarts Rob vertelt: " Werken op een asielzoekerscentrum is intensief, maar minder hectisch dan in een reguliere praktijk. Je hebt meer tijd nodig voor een consult met een bewoner, omdat je een tolk inbelt en de voorlichting wat langer duurt. Hierdoor heb je op z'n minst 20 minuten nodig per patiënt. Dat is een groot verschil met 10 minuten in de reguliere praktijk. Dit zorg ook voor een relaxte werksfeer.".

Werken in de zorg

Arts en Zorg
Herculesplein 28
3584 AA Utrecht


Neem direct contact met ons op


Voor de implementatie van onze zelforganisatie, waarmee we de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers versterken, worden wij ondersteund met een subsidie die wordt verstrekt door het Europees Sociaal Fonds.


Als zorgaanbieder hebben wij veel te maken met vertrouwelijke gegevens. Niet alleen de privacy van onze patiënten vinden wij van essentieel belang, maar ook die van onze medewerkers en sollicitanten. Daarom informeren wij u via dit privacy statement over uw rechten en onze plichten volgens de geldende wetgeving.

Veiligheidsmaatregelen

Wij hebben uitgebreide organisatorische en technische beveiligingsmaatregelingen getroffen om uw gegevens te beschermen. Arts en Zorg is NEN 7510 gecertificeerd voor de norm informatiebeveiliging in de zorg en werkt met gecertificeerde ICT dienstverleners.

Contact en vragen

Bij vragen of een verzoek met betrekking tot de verwerking van uw gegevens kunt u contact leggen met onze functionaris gegevensbescherming via e-mail: of telefoonnummer: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPraktijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3783 – 5463
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijartsenzorg.nl/vacature/poh-ggz-denhelder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.