Onderofficier Maritieme Aircontroller Ministerie van Defensie 29-09-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Onderofficier Maritieme Aircontroller Ministerie van Defensie 29-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

 • €2.600 ~ €3.350 salaris
 • 23 ~ 30 vrije dagen per jaar
 • Kosteloos je rijbewijs halen
 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Vrije dagen

Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 23-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over? Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

Rijbewijs

Nog geen rijbewijs? Haal 'm gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen. Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

Stel je voor: jij coördineert aan boord van een marineschip alle vliegbewegingen rondom dat schip. Lijkt je dat wat? En heb je minimaal HAVO of een MBO-3 diploma, met een voldoende voor Nederlands en Engels? Word dan Onderofficier Maritieme Aircontroller. Dan werk je, zelfstandig en in een team, aan belangrijke missies in binnen- en buitenland!

Dit ga je doen

Je werkzaamheden voer je uit binnen de Commando Centrale van de Operationele dienst, aan boord van een marineschip. De Operationele dienst is verantwoordelijk voor de uitvoering van de (operationele) inzet van het schip. Vanuit de Commando Centrale worden de sensoren en wapensystemen bediend en het contact onderhouden met andere eenheden. Als Maritieme Aircontroller ondersteun je het Commando Centrale-team en ben je met alle Aircontrol-gerelateerde zaken.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

 • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling en een 13e maand je netto een aangename verrassing op.
 • Werksfeer: nergens maak je deel uit van zo'n hecht team van collega's als bij Defensie.
 • Uitdaging: werken met de meest moderne installaties in een militaire omgeving.

Jouw profiel

 • MBO 3, MBO 4, HAVO
 • Je bent tussen de 17 jaar en 49 jaar en 11 maanden
 • Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMatroos
Indicatie salaris (min – max]3350 – 3350
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/militaire-vacatures/onderofficier-maritieme-aircontroller-e45279

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.