Onderhoudsmedewerker Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

  1. Vacatures Noordkop
  2. Onderhoudsmedewerker Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor onderhoudsklussen in hotels in Amsterdam. De ene dag ben jij een timmerman en de volgende dag als allround monteur. De volgende dag zet jij de pet op van Medewerker technische dienst of loodgieter. Je hebt een brede achtergrond omdat je allerlei soorten werkzaamheden hebt. Denk aan een lampje vervangen, een kraan die lekt, een stuk vloerbedekking eruit snijden en nieuwe plaatsen, nieuwe schermen in een douchecabine plaatsen, een nieuwe tafel maken op de werkplaats enz enz. Alles wat in een hotel stuk kan gaan, moet je kunnen repareren. Geen dag is dus hetzelfde voor jou. 

Je maakt vaak lange dagen. Om 8.00 uur verzamelen in Hem, alle spullen gereedmaken, de bus inladen en dan samen richting Amsterdam. Je kan meestal pas beginnen als gasten zijn uitgecheckt. Het liefste gaan jullie weer terug na de file, daarom ben je vaak wat later thuis, maar kun je in 4 dagen al je uren maken waardoor je de vijfde dag lekker vrij bent.

Als je eenmaal ingewerkt bent, zou het goed kunnen dat je dan alleen op pad gaat. Je moet dus zelfstandig kunnen werken en een goed oplossend vermogen hebben. Ook is het belangrijk dat je netjes werkt. Het eindresultaat moet wel hotelwaardig zijn.


Jouw nieuwe werkgever is een kleine organisatie die voornamelijk actief is in de meubel- en interieurbranche. Ze ontwerpen, creëren en plaatsen meubels en interieurs. Daarnaast verzorgen zij onderhoud voor een aantal hotels. Je komt te werken in een klein team en zal uiteindelijk ook zelfstandig aan de slag gaan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudsmedewerker Gebouwen
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensstedebroec@luba.nl , 31228515400 https://www.luba.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieHem, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/techniek/onderhoudsmedewerker-in-hem

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.