Objectleider Schoonmaak - Zorg Independent Recruiters 12-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Objectleider Schoonmaak – Zorg Independent Recruiters 12-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Objectleider gezocht voor de regio Den Helder waar je gaat werken met een organisatie actief in de zorg. Je kent je opdrachtgever goed en je geeft leiding aan een team van ongeveer 50 medewerkers. Mocht het nodig zijn dan ondersteun je in de schoonmaak en verdien je nog meer credits bij de medewerkers. Samen sta je sterk!

Ben jij communicatief sterk? Goed in het onderhouden van zakelijke relaties? Een teamleider die zijn team kan sturen op KPI's? Ben jij iemand die contractafspraken naleeft én meedenkt met de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de regio Schagen/Den Helder ben je operationeel eindverantwoordelijk op verschillende locaties. Je geeft leiding aan de schoonmaakmedewerkers en je hebt veel contact met de opdrachtgever over de punten die positief opvallen en de verbeterpunten. Deze bespreek je met de voorlieden en met hen loop je ook de controle rondes. Wordt het schoongemaakt zoals in het contract is afgesproken? Top! Is er behoefte aan extra uren of diensten? Dan maak je een offerte en bespreek je die met de klant. Geaccordeerd? Mooi! Je roostert de uren in en bespreekt dit met de medewerkers. Weer extra omzet voor het bedrijf!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve kant, het verrekenen van de uren en het maken van de offertes. Mocht je hier vragen over hebben dan is er een Rayon Manager om je te ondersteunen. Samenwerken is erg belangrijk.

Vacature eisen

Je bent geschikt voor de functie als Objectleider als je hard kan werken en dit graag samen met je team iedere dag weer voor elkaar krijgt. Daarnaast beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Een glimlach die je voor medewerkers en opdrachtgevers kunt inzetten;
  • Flexibele instelling; je weet dat dit geen 9 tot 5 baan is. De medewerkers starten om 07:00 uur 's ochtends en zijn ook 's avonds aan het werk. Mochten ze je nodig hebben dan kan je gebeld worden;
  • Duidelijk in je communicatie; mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen;
  • Daadkrachtig; jij regelt de zaken en je regelt ze goed.

 

FunctietitelRayonmanager
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssophie.15737.572@independentrecruiters.aplitrak.com , 683776151 http://www.independentrecruiters.nl
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.