Monteur Voertuigen Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Monteur Voertuigen Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Monteur Voertuigen Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Bij Defensie willen we natuurlijk dat materieel altijd tiptop in orde én klaar voor gebruik is. Denk bijvoorbeeld aan onze voertuigen. Als monteur voer je hieraan preventief en correctief onderhoud en herstelreparaties uit. Dit doe je in Den Helder. Hier zorg je er samen met je collega's voor dat defensiematerieel altijd veilig én gereed is.

Je verzamelt reservedelen en bijbehorende documentatie, pleegt tijdig onderhoud en voert inspecties uit. Maar als monteur verplaats je ook voertuigen, maak je testritten en meld én stel je materieel gereed. Vervolgens zorg je ook dat je je werkzaamheden volgens de richtlijnen administreert.

Materieel tellen hoort ook bij jou taken. Net als het periodiek uitvoeren van de onderhoudshandelingen die zijn voorgeschreven voor het materieel dat aan jou is toegewezen. Je voert reparaties uit naar jouw deskundige oordeel en gebruikt hiervoor de methode die jou het beste lijkt. Ook bepaal je welke reparatie de hoogste prioriteit heeft. Uiteraard staat veiligheid altijd voorop.

Wie zoeken we

Wat wij vragen
Als monteur vragen wij minimaal een mbo-2 in de richting van autotechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Contractduur Proeftijd voor de duur van maximaal 2 jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen de € 2394,- en € 2932,-
  • 8% vakantie-uitkering en een volledige 13e maand
  • Gebruik maken van de sportfaciliteiten van Defensie
  • Tegemoetkoming woon-werkverkeer
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof)
  • mogelijkheid je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten of extra verlofuren en/of ADV-uren op te bouwen.

De organisatie Ministerie van Defensie, Commando Landstrijdkrachten (CLAS)

De Landmacht is het grootste krijgsmachtdeel van Defensie. We kennen het voornamelijk van de verschillende (vredes)missies die het de afgelopen jaren uitvoerde, zoals in Afghanistan, Mali en momenteel in Litouwen. Bij de Landmacht werken naast beroepsmilitairen veel niet-militaire medewerkers, de zogenaamde burgerfuncties. Als burger bij de Landmacht ondersteun je de militairen vanuit jouw expertise. Zo draag je bij aan wereldwijde vrede en veiligheid. Jouw werkzaamheden lijken veel op de werkzaamheden binnen het bedrijfsleven; denk aan functies zoals projectmanager, engineer, analist of inkoper. Binnen de Landmacht kun jij door middel van jouw persoonlijke inzet bijdragen aan internationale impact.

Het Materieellogistiek Commando van de Koninklijke Landmacht is verantwoordelijk voor het inzetbaar houden van al het landmaterieel van de krijgsmacht, zoals (pantser)voertuigen, vrachtwagens, wapens, generators, tenten en communicatiemiddelen. Dit werk wordt voornamelijk uitgevoerd door niet-militaire medewerkers. Samen wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van onderhouds-, logistieke-, inkoop- en financiële processen.

300 MatlogCie voert periodiek onderhoud en (grotere) reparaties uit aan materieel zoals wiel- en rupsvoertuigen, wapens, verbindingsmiddelen, aggregaten en standkachels. Dit doet de compagnie verspreid over ruim 20 locaties in Nederland. Daarnaast is de compagnie ook verantwoordelijk voor het beheren en verstrekken van munitie.
300 MatlogCie bestaat uit drie materieellogistieke pelotons en een munitiepeloton. Deze worden aangestuurd door de staf van 300 MatlogCie op de Bernhardkazerne in Amersfoort.

Het Materieellogistiekpeloton is onderdeel van 300 MatlogCie en maakt deel uit van het MatlogCo.De hoofdvestigingsplaats van het Peloton is de Bernardkazerne te Amersfoort.
302 Matlogpel levert een substantiële bijdrage aan de materiële inzetbaarheid en beschikbaarheid van grondgebonden systemen binnen defensie. Tevens is het peloton belast met het onderhoud en het beheer aan en van de Historische Collectie van het T(R)CKL. Daarnaast is het uitvoeren van de centrale distributiefunctie op een aantal defensiecomplexen een taak van het peloton.
Het startpunt van het onderhoudsproces is het Eerste Aanspreek Punt (EAP). Hier wordt het werk door klanten aangeboden en omgezet in concrete werkopdrachten. Daarnaast beschikt het peloton over een aantal Distributiecentra waar middels het CrossDock principe alle goederen op de desbetreffende kazerne/legerplaats worden ontvangen en nog dezelfde dag worden uitgegeven aan de eenheden. Alle activiteiten worden uitgevoerd met moderne middelen door hoog gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Wil je graag werken bij MatLogco maar is deze vacature niet precies wat je wil, zoek dan op www.werkenvoornederland.nl op #werkenbijmatlogco voor al onze actuele vacatures

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Voertuigen
Indicatie salaris (min – max]2950 – 2950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/monteur-voertuigen-den-helder-11287

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.