Monteur technische dienst Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

  1. Vacatures Noordkop
  2. Monteur technische dienst Luba Uitzendbureau Stede Broec 24-05-2024

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Als monteur technische dienst ga jij je bezig houden met het uitvoeren van inspecties en onderhoud aan de machines, dit doe je aan de hand van een controlelijst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen de fabriek. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van (kleine) storingen en assisteer jij de allround monteur bij complexere werkzaamheden. Belangrijk is dat jij van afwisselend werk houdt! Het ene moment ben je namelijk bezig met het onderhoud aan de machine, het ander moment moet er iets gelast worden of moet er iets opgehangen worden.

Komend jaar zal er een grote verbouwing van het machinepark zijn, de afdeling technische dienst zal hier een groot aandeel in hebben om dit tot een succes te maken.


Vlakbij Hoorn en Enkhuizen staat deze prachtige fabriek gevestigd in Zwaag. Vanuit Purmerend of Alkmaar rij je hier gemakkelijk naartoe. Er heerst hier een goede werksfeer waar je fijne collega's krijgt. Jouw toekomstige werkgever is in 1992 gestart in het West-Friese Hem met de fabricage van kunststof kozijnen en na drie jaar verhuisden ze naar bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag. Omdat de productie bleef groeien is er meerdere malen uitgebreid en flink verbouwd. Ook stonden de ontwikkelingen op productgebied niet stil. In deze werkgever vind je een betrokken organisatie die persoonlijk met zijn medewerkers meedenkt en er alles voor over heeft om de gezellige sfeer die er is te behouden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]2850 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensstedebroec@luba.nl , 31228515400 https://www.luba.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieZwaag, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/techniek/monteur-technische-dienst-in-zwaag

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.