Medewerker Sport & Recreatie Ministerie van Defensie 13-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Medewerker Sport & Recreatie Ministerie van Defensie 13-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Medewerker Sport & Recreatie

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Sporten en bewegen is gezond. En daarom ben jij als medewerker sport & recreatie in Den Helder iedere dag bezig met de beweging, gezondheid en het herstel van onze defensiemedewerkers. Dat doe je in samenwerking met artsen en fysiotherapeuten, waardoor je ook nog eens veel van elkaar leert. Werk mee aan de vrede, veiligheid én gezondheid van Nederland.

Sport, spel en herstel
Jij gaat aan de slag met het verzorgen van sportlessen, fysieke trainingen en het afnemen van fysieke (sport)testen. Dat doe je individueel en voor teams. Ook bied je begeleiding in het medisch traject op aanwijzingen van artsen of fysiotherapeuten. Daarnaast is het organiseren van en assisteren bij evenementen en kampioenschappen een belangrijke taak. Verder houd je je bezig met het:

• opstellen van bekendmakingen
• samenstellen van schema's en programmaboekjes
• verwerken van de administratie rondom trainingen, lessen en evenementen
• opmaken van ongevalsrapporten

Wie zoeken we

Om deze rol goed te vervullen is het belangrijk dat je gemakkelijk initiatief neemt. Daarin neem je jouw verantwoordelijkheid en ben je gericht op resultaat. Toch weet je altijd vriendelijk en eerlijk te handelen. Het is fijn dat je zo goed met anderen samenwerkt en duidelijk communiceert, want dat is een groot onderdeel van je functie. Verder neem je mee:

• een KWNO 4001-, EHBO- en BHV-certificaat
• vaktechnische kennis op het gebied van sport en training
• inzicht in de ontwikkelingen op sportgebied rondom het gebruik van apparatuur en methodieken
• ervaring met planning en coördinatie
• ervaring met het toepassen van voor de sport/training relevante technieken

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Contractduur 3 jaar
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSporter
Indicatie salaris (min – max]2950 – 2950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/medewerker-sport-recreatie-11311

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.