Medewerker Interne Logistiek Weekenddienst Omring 22-08-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Medewerker Interne Logistiek Weekenddienst Omring 22-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Mbo-niveau 2 BBL-opleiding helpende plus Mbo-niveau 3 BBL-opleiding verzorgende IG Mbo-niveau 4 BBL-opleiding verpleegkundige Hbo duaal opleiding verpleegkundige Leerhuis Omring Carrièreswitch Texelse Zorgopleiding Opleiding - Interesseformulier

Omring
Nieuwe Steen 36,
1625 HV Hoorn
Medewerker Interne Logistiek weekenddienst Den Helder

Ben jij klaar om jouw zaterdagochtend te vullen met een dynamische rol als Medewerker Interne Logistiek? We zijn op zoek naar jou, de enthousiaste kracht die ons team komt versterken! Voor onze logistieke dienst hebben we extra ondersteuning nodig op zaterdag, met een wekelijkse inzet van 3 uur.

Waar je komt te werken

Zorgorganisatie Omring biedt diverse diensten om mensen zo lang mogelijk zelfredzaam en autonoom te laten zijn, bij cliënten thuis of in diverse woonvormen zoals verpleeg-, verzorgingshuizen en kleinschalige woonprojecten. Missie van Omring "samen de beste zorg dichtbij" en de kernwaarden: Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk.

De afdeling Vastgoed is verantwoordelijk voor de bouw, het beheer en het onderhoud van momenteel 30 woon- en zorglocaties en groeiend aantal uitvalsbases voor thuiszorgteams. Vanuit de afdeling vastgoed worden ook de inkoop en de logistieke bewegingen in en tussen de locaties verzorgd.

Wat je gaat doen

Als logistieke superster ben jij degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je bent de motor achter onze logistieke dienstverlening en zorgt ervoor dat goederen op tijd op de juiste plek zijn. Of het nu gaat om het intern transporteren van vuil, het transport van de was of andere belangrijke transporttaken, jouw inzet maakt een direct verschil in het zorgproces.

Jij hebt

  • een service- en klantgerichte instelling.

Jij bent

  • flexibel;
  • in bezit van een (elektrische) fiets, scooter of auto;
  • in staat in teamverband te werken.

Omring zorgt voor

contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar; een salaris tussen de € 2.036,57 en € 2.568,59 conform CAO VVT schaal 20 op basis van een fulltime dienstverband; een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega's werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen; de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker van Omring heb je onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com , een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness; een gratis cultuurlidmaatschap via www.cultuurwerkt.nl . Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen; een gratis Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bedrijfsbureau Logistiek
Indicatie salaris (min – max]2036 – 2568
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/286557-medewerker-interne-logistiek-weekenddienst-den-helder-

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.