Matroos Binnenvaart Ministerie van Defensie 08-09-2023

  1. Vacatures Den Helder
  2. Matroos Binnenvaart Ministerie van Defensie 08-09-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Matroos binnenvaart

  • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Jij staat aan het roer van onze schepen. Bij Defensie in Den Helder ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de inwoners Nederland. Als matroos binnenvaart ontlast je de kapitein en iedereen aan boord. Van het inslaan van eten tijdens reizen van meerdere dagen, tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan dek. Jij doet het allemaal.

Een avontuurlijke functie
Als matroos binnenvaart heb je een veelzijdig takenpakket. Je houdt de wacht bij de beting door het uitbrengen van benodigde trossen bij sleepwerkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden houd je rekening met de positie van de sleepboot en volg je de orders van de bootsman en kapitein goed op. Tijdens langere vaartochten op binnenwateren zoals het IJsselmeer, sta jij aan het roer en zorg je dat het schip goed op koers blijft. Om het schip netjes te houden, voer je onder leiding van de bootsman onderhouds- en dekwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je als matroos binnenvaart bezig met het:

• schilderen, soppen en poetsen van het dek, dekhuizen, gangen en verblijven
• bereiden van de dagelijkse maaltijden, waarbij je rekening houdt met verdeling van de rantsoenen
• regelen van extra eten en voorzieningen tijdens de nacht en voor wachten

Wie zoeken we

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Want de zaken die jij regelt zijn van groot belang aan boord van onze schepen. Je bent nauwkeurig in je werk en kunt goed samenwerken. Omdat veiligheid op nummer 1 staat ben jij je bewust van de veiligheidsprocedures. Daarnaast communiceer je helder met je collega's en kom je met creatieve oplossingen. Verder heb je:

• een medische goedkeuring voor de zeevaart door de Arbodienst
• ervaring in het beleggen van trossen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.


Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).


Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

De afdeling Commando Zeestrijdkrachten HAVFAC: NAUT: Sleepdienst

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Dienst Havenfaciliteiten (HVNFAC) bij de Afdeling Maritieme Ondersteuning van de Directie Materiële Instandhouding van het Commando Zeestrijdkrachten. De Dienst HVNFAC heeft tot doel om alle benodigde havendiensten ter ondersteuning van de operationele eenheden in de Nieuwe Haven te leveren. Het betreft hier o.a. de haven- en sleepdiensten, de steigerplanning, de centrale walbewaking en het begeleiden van scheepvaart van en naar de haven van Den Helder teneinde een veilige, vlotte en efficiente doorvaart te garanderen en de orde en netheid op de steigers te waarborgen. Daarnaast behartigt de Dienst HVNFAC alle belangen die gemoeid zijn met het rijkshaven meesterschap van Den Helder. De hoofdvestigingsplaats van de Dienst HVNFAC is Den Helder.

Bijzonderheden

• Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met , hoofd Nautische Dienst via of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMatroos Binnenvaart
Indicatie salaris (min – max]2950 – 2950
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/matroos-binnenvaart-11268

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.