Logistiek Medewerker Ministerie van Defensie 26-07-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Logistiek Medewerker Ministerie van Defensie 26-07-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Logistiek medewerker

 • Locatie: Den Helder

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Materieelbeheer loopt als een rode draad door jouw werkdag. Bij de directie Materiële Instandhouding van het Commando Zeestrijdkrachten in Den Helder lever jij als logistiek medewerker de ondersteuning die voor onze krijgsmacht van cruciaal belang is. Om hun reguliere taken uit te voeren, en om missies en oefeningen te laten slagen. In Nederland én internationaal.

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor nogal wat zaken die te maken hebben met materieelbeheer. Van in- en opslag tot de fysieke distributie en het verzendklaar maken van goederen voor nationale en internationale klanten. Ook het verwerken van halffabricaten en het behandelen van gevaarlijke stoffen hoort bij je werk. En je voert belangrijke administratieve werkzaamheden in verschillende systemen uit.

Komen er goederen binnen? Dan ben jij degene die deze beoordeelt. Je controleert of de herkomst klopt, of de hoeveelheid juist is en of er geen defecten zijn. Hiervoor gebruik je onder andere leveranciersgegevens en wet- en regelgeving. Als een artikel afwijkt van de bestelling, dan zorg jij voor het melden daarvan.

Daarnaast houd je je bezig met taken op het gebied van integrale veiligheid en milieu. Jij kent dan ook als geen ander de regels als het gaat om veilig werken, en vanzelfsprekend leef je die na. Zijn er voorvallen op dat gebied, dan registreer je die.

Wie zoeken we

 • Je hebt een opleiding op mbo 3-niveau in de richting logistiek.
 • Je hebt het diploma munitie A, VCA Basis en het certificaat basis brandbestrijding DC1.
 • Je hebt bij voorkeur relevante cursussen gevolgd op het gebied van (opslag en transport van) gevaarlijke stoffen.
 • Je hebt bij voorkeur relevante cursussen gevolgd op het gebied van (duurzame) productiemiddelen, zoals de heftruck, reachtruck en trekker.
 • Je hebt praktisch gerichte kennis van de bedrijfsvoeringsprocessen van de directie Materiële Instandhouding.
 • Je hebt kennis van en bent vaardig in het gebruik van Microsoft Office en specifieke (informatie)systemen en bent bij voorkeur bekend met het gebruik van SAP en WMS KL V.
 • Je hebt kennis van het geïmplementeerde veiligheidsmanagementsysteem en inzicht in opslagmethodieken.
 • Je hebt inzicht in de defensieorganisatie en bij voorkeur in de organisatie van het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) en inzicht in de vigerende regelgeving bij Defensie en het CZSK.
 • Je hebt ervaring met (materieel)logistieke processen, bij voorkeur binnen Defensie.
 • Je bent vaardig in het gebruik van bestuurlijke informatiesystemen en kantooromgevingen.
 • Je beschikt over rijvaardigheden op de aanwezige duurzame productiemiddelen zoals de heftruck en de reachtruck.
 • Je hebt de nodige vaardigheden op het gebied van veiligheid en milieu.
 • Je bent vaardig in en nauwkeurig bij het beoordelen van artikelstamgegevens, leveranciersgegevens en veiligheidsinformatiebladen.
 • Je bent flexibel en klantgericht, werkt nauwkeurig en kunt goed zelfstandig, maar ook samen met anderen werken.
 • Je bent fysiek fit en kunt op alle locaties en in alle weersomstandigheden met verschillende productie(hulp)middelen werken.
 • Je vindt het niet erg om buiten kantoortijden te werken, zoals in een 24/7-consignatiedienst.
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 4
Minimum salaris: €2.400 bruto per maand
Maximum salaris: €2.950 bruto per maand
Contractduur Tijdelijk
Aantal uren per week 38
Plaats Den Helder, Noord-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

De organisatie Ministerie van Defensie, Commando Zeestrijdkrachten

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie.

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie lijken op werkmaatschappijen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bedrijfsbureau Logistiek
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdefensie.nl/vacatures/niet-militaire-vacatures/logistiek-medewerker-10871

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.