Noordkop Actueel
Christl Rodink en Lettie Stronk van de Dierenopvang Dieren Ambulance Schagen Hollands Kroon
Algemeen

Lettie Stronk en Christl Rodink in ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal

NOORDKOP – In het programma ‘Met de deur Open’ zijn zondag 16 januari van 10.00 – 12.00 uur  Lettie Stronk en Christl Rodink van de eind vorig jaar  gesloten DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon in Tuitjenhorn te gast.

In 1984 solliciteerde Lettie Stronk naar aanleiding van een advertentie van de Dierenbescherming op de functie ‘vrijwillig beheerspaar voor een nieuw dierenasiel. Zij kwam op de Ambachtsdijk te wonen en in mei 1985 werd het asiel operatief.  In 1987 kwam Christl Rodink bij het dierenasiel werken. Het asiel werd eind vorig jaar gesloten vanwege de erbarmelijke staat waarin het pand verkeert.

Sinds 1992 had het dierenasiel op zaterdagmorgen een wekelijks radio item in het live programma ‘Krieken’ op Noordkop Centraal.

Presentator Kitty Mertz gaat met Lettie Stronk en Christl Rodink in vogelvlucht even terug in de tijd. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Lettie en Christl en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

‘Met de deur Open’ is te beluisteren in de ether via 107.7, op de kabel via Ziggo kanaal 40 en KPN 1422 en via www.noordkopcentraal.nl  onder het knopje ‘luister live’. Het programma is ook te zien op Noordkop Centraal TV.

 

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Klassieke boerenkoolstamppot

Albert Heijn

GGD Hollands Noorden heeft vandaag, dinsdag 1 februari, de miljoenste coronavaccinatie verstrekt.

Redactie

Pakje sigaretten gaat straks 10 euro kosten

Redactie