Noordkop Actueel
© Albert Heijn / Allerhande
Algemeen

Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

NOORDKOP – Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven, alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.

Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

Albert Heijn Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven Uitprinten
Aantal: 4 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Voedingswaarden: 715 k Calorieën 34 gram Vet
Sterren 5.0/5
( 1 U heeft gestemd )

Ingrediënten

  • 1 kg koelverse aardappelpartjes met schil
  • 2 el arachideolie
  • 4 diepvries lekkerbekjes
  • 400 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
  • 250 g gesneden kastanjechampignons
  • 90 g koelverse pestospread

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven. Keer de vis halverwege.
  2. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.
  3. Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.

Extra

bereidingstip: Je kunt de lekkerbekjes ook in de airfryer bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking. combinatietip: De lekkerbekjes zijn lekker met een schijfje citroen.

© Albert Heijn / Allerhande

Reacties

Heeft u dit ook al gelezen

Minder wegwerpplastic voor een schoner milieu, bier straks in kartonnen bekers

Redactie

Stooktips voor uw houtkachel

Redactie

Prei-slastamppot met zoete aardappel en verse worst

Albert Heijn