Kwaliteitsmedewerker Keykeg Finance 18-08-2023

 1. Vacatures Den Helder
 2. Kwaliteitsmedewerker Keykeg Finance 18-08-2023

Werken in Noordkop

 

Introductie vacature 

Position: Kwaliteitsmedewerker

Kijk je uit naar een leuke nieuwe uitdaging en zie jij in jezelf onze nieuwe Kwaliteitsmedewerker? Ben jij degene die actief wilt zijn in het uitvoeren, bewaken en doorontwikkelen van het kwaliteitsbeleid? Wij hebben veel ideeën, maar zijn uiteraard benieuwd naar de jouwe!

Ons bedrijf is de parel in de kop van Noord-Holland. We zijn een prachtig, jong, innovatief en internationaal opererend bedrijf. We zijn gevestigd in Den Helder, maar we hebben collega's in de UK, USA, Italië, Duitsland en Australië. Onze productielocaties staan naast Den Helder in de UK, USA, Duitsland en Spanje. Bij OneCircle ontwikkelen, produceren en verkopen wij unieke kunststof fusten die voornamelijk met bier en wijn gevuld worden. Wij zijn de grondlegger van de KeyKeg® en Unikeg® en ruim 12 jaar marktleider. Onze fusten groeien in populariteit en ook in het aantal toepassingen. Ons bedrijf beweegt zich continue, dus we hopen dat je van verandering houdt.

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en je werkt nauw samen met collega's van diverse teams. Wij hebben korte communicatielijnen en informele werksfeer waar klant en medewerkers enorm belangrijk zijn. Samen met 65 super enthousiaste collega's veroveren wij de markt.

' Leaving the world a better place ' is ons motto welke je terugvindt in de wijze waarop wij omgaan met elkaar en onze materialen. Voor meer inspiratie kijk je op www.keykeg.com .

Wie zoeken we: eenKwaliteitsmedewerker

De rol

Kwaliteit is bij Lightweight Containers leidend in alles wat we doen en is verankerd in ons DNA. Het team Quality Assurance (QA) is actief in het uitvoeren, bewaken en doorontwikkelen van het kwaliteitsbeleid. Dit doen wij onder andere door het beheren, controleren en analyseren van onze processen . Middels verbetertrajecten werken we samen met andere teams aan de doorontwikkeling van onze product-, proces- en productie kwaliteit.

Je rol bestaat onder andere uit:

 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op halffabricaten en eindproducten van alle productielijnen;
 • Analyseren en het aanbevelen van verbeteringen aan productieprocessen die leiden tot een toename van de productkwaliteit;
 • Samenwerken met productieteams ter verbetering en borging van de kwaliteit;
 • Toezien op kwaliteitsbeheersing van productielocaties;
 • Deelnemen aan projectgroepen;
 • Zorgen voor tijdige controle en/of kalibratie van meetapparatuur;
 • Verificatie van registraties van kwaliteitsgegevens van alle productielijnen;

Jouw profiel
Je bent accuraat, hebt oog voor detail, bent proactief, kritisch, analytisch, flexibel en bovenal een echte sociale teamspeler. Tevens herken je jezelf in onze kernwaarden: respect, connect, Innoveer, passie en vertrouwen.

Daarnaast beschik je over:

 • Voorkeur MBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met werken in een technisch georiënteerde omgeving;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereidheid om te reizen en in bezit van rijbewijs (B);
 • Beschikbaarheid vanaf 32 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten

Een heel afwisselende job waarbinnen jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring echt tot z'n recht komt. Een ambitieuze organisatie die letterlijk en figuurlijk volop in ontwikkeling is.

 • Natuurlijk een mooi salaris conform jouw kunnen;
 • Een goede pensioenregeling voor je oude dag;
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een gezonde werkomgeving waarbij je vrij gebruik kan maken van de gym.

De job is op kantoor in Den Helder. Heb je toch nog vragen? Dan is er onze website en je kunt ook altijd contact opnemen met via: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.keykeg.com/jobs/jobs-kwaliteitsmedewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nkactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Noordkop en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.