Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schouwburg de Kampanje: Veldhuis & Kemper Hou dat vast

3 maart @ 20:00 - 23:00

€28,

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. 

Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

“prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor”… “het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.” Algemeen Dagblad ★ ★ ★ ★ ★ (over ‘Geloof ons nou maar’)

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobde. 

Reacties

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€28,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Schouwburg Kampanje
Telefoon:
0223-674 664
E-mail:
info@kampanje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouwburg Kampanje
Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS
+ Google Maps
Telefoon:
0223-674 664
Bekijk de site van Locatie