Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plien & Bianca – En nu dan?

25 april @ 20:00 - 26 april @ 22:30

€33,50

DEN HELDER – Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. 

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

Recensies:
‘twee rasartiesten’ – ‘perfect gevoel voor timing’ – ‘feel-good show’ – ‘aanstekelijk spelplezier’ – AD****

‘Met uitgestreken mimieken en uitstekend gevoel voor timing winden ze de zaal om hun vingers’ –  ‘beeldende slapstick die in alle vervreemding zelfs even ontroerend wordt’ – NRC ***

‘Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit’ – ‘fabelachtige timing’ – ‘monumentale decors’ – ‘de kostuums zijn oogverblindend’Dagblad van het Noorden ****

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.


26 april 2022: Texel-voorstelling: Extra afvaart
De voorstelling op 26 april 2022 is een ‘Texel-voorstelling’ met extra afvaart. U dient op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersoon Henk Snijders van Texels Welzijn of Rosa Harbers vertrekt als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.

Foto: Annemarie van der Togt

Reacties

Gegevens

Begin:
25 april @ 20:00
Einde:
26 april @ 22:30
Kosten:
€33,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
https://www.kampanje.nl/order/add/event/1266

Organisator

Schouwburg Kampanje
Telefoon:
0223-674 664
E-mail:
info@kampanje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouwburg Kampanje
Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS
+ Google Maps
Telefoon:
0223-674 664
Bekijk de site van Locatie