Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nachtmarkt Kolhorn

5 augustus 2022 @ 19:00 - 6 augustus 2022 @ 00:00

Foto: Nachtmarkt Kolhorn

KOLHORN – Het is weer bijna zover, aanstaande vrijdag 5 augustus is er weer een nachtmarkt in Kolhorn, het is de laatste nachtmarkt van dit jaar in Kolhorn.  De markt start om 19 uur en slingeren zich door Kolhorn.

Kolhorn was ooit een vissersdorp, dat aan de Zuiderzee lag. Door de verschillende inpolderingen, ligt het nu midden in het Noord-Hollandse landschap. Het uiterlijk van een vissersdorp is echter blijven bestaan. U zult onder de indruk zijn van de schitterend gerestaureerde huizen en gebouwen, waarvan de kerk het middelpunt vormt. Dit alles is tijdens de jaarlijkse nachtmarkten te bewonderen.

250 kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld rondom de oude haven en de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard!

Met de auto is Kolhorn goed te bereiken, er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. De organisatie adviseert de bezoekers om Kolhorn van de Westkant te benaderen (de N248 Schagen-Middenmeer), waar op 2 grote verlichte parkeerterreinen voldoende plaats is. Alle rijrichtingen en parkeerplaatsen zijn zorgvuldig aangegeven, terwijl de verschillende parkeerwachten voor een vlotte doorstroming zorg dragen.

Een dringend verzoek wordt gericht aan de bezoekende automobilisten om zich strikt aan de aanwijzingen van politie en organisatie te houden.

Foto: Nachtmarkt Kolhorn

Reacties

Gegevens

Begin:
5 augustus 2022 @ 19:00
Einde:
6 augustus 2022 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Nachtmark Kolhorn
Telefoon:
0630905137
E-mail:
info@nachtmarkt-kolhorn.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kolhorn
Kolhorn, + Google Maps