Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leids Cabaret Festival On Tour

30 april @ 20:00 - 23:00

€19,75

DEN HELDER – Het speelplezier spatte van het podium af. Eindelijk konden ze in een volle zaal spelen, met ècht publiek. Je zag iedereen opbloeien. Inclusief het publiek zelf.

Iris Vlutters – Behold! The Feast of Starlight
“Some people think humanity sucks so much, they begin to identify as things not so human” – quote: unknown.
Met deze quote als uitgangspunt, belooft de voorstelling ‘Behold! The Feast of Starlight’ van Iris Vlutters een waanzinnige elfenshow te worden. Magisch. Transcedent. Life-changing.
Door een overmatig rijke fantasie en een kleine identiteitscrisis, komt Iris in contact met haar inner-Elf. Sterker nog, ze channelt de magie van alle Elfen!

Stefan Hendrikx
Stefan is écht een man. Of, een echte man. In ieder geval manoeuvreert hij zich als vegetariër op familiebarbecues, is verplicht galant op eerste dates en hoopt kwetsbaar te kunnen zijn zonder “ha, gaaaay!” te horen. Hij vraagt zich af of die man die hij nu is straks wel kan overleven in een post-apocalyptische samenleving. Sowieso zou elke échte man zich moeten afvragen: when shit hits the fan, wat kan je dan?

Piet van Eeghen
Liedjes vormen de basis bij Piet van Eeghen. Liedjes over de problemen waar hij tegenaan loopt als hij zich emotioneel wil uiten. Over de voors en tegens van materialisme. Over de doorgedraaide wereld van de beeldschermpjes. En, over wat Piet wil met zijn leven. Maarrrr, naast liedjes ook: praatjes. Praatjes over kwetsbaarheid. Praatjes met het publiek. Kortom, Piet van Eeghen: liedjes en praatjes.

Het Leids Cabaret Festival gunt deze beginnende cabaretiers een extra lang traject richting de (halve) finale. Om zich aan te laven.

2022 wordt een mooi jaar voor t Leids!
Kom je ook alvast een voorproefje nemen…. ?!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Reacties

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€19,75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
https://www.kampanje.nl/order/add/event/1333

Organisator

Schouwburg Kampanje
Telefoon:
0223-674 664
E-mail:
info@kampanje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouwburg Kampanje
Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS
+ Google Maps
Telefoon:
0223-674 664
Bekijk de site van Locatie