Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koefnoen Live – Owen Schumacher, Paul Groot én Jeremy Baker

19 april @ 08:00 - 17:00

DEN HELDER – Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. 

Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine van de sterrenchef, krabbelen we langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd? Wat is er veranderd?

We zouden alles anders gaan doen, maar wat is er nog over van onze quarantaine-idealen? Hebben we elkaar voor de gek gehouden of zijn we gek gemaakt? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live?

Hoe pak je je leven weer op, en wat is dat dan voor leven? Dat wat je had of wat je had willen hebben? Wat gaan we doen? Wordt het een stap terug of een sprong vooruit?

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

De pers over Koefnoen:
‘Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de (uitstekend acterende) performers, net als de rijke uitdossingen en decors.’ – NRC ****

‘…..een feest der herkenning.’ – Telegraaf ***

‘De Zeeuwse dames Roelfje en Wimpje blijken helemaal bij de tijd en gaan op in een absurde, schitterend vormgegeven reis.’ – Parool

‘Koefnoen helaas van de buis, maar gelukkig in het theater.’ – Theaterkrant

‘De timing is perfect en de types passen hen als gegoten.’ – I love Theater ****

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Reacties

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,