Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fadango…..Fado en Tango in de Cultuurschuur Wieringerwerf

25 augustus 2022 @ 15:00 - 18:00

€ds15,

WIERINGERWERF – Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakten de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen. Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk. In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven. De musici die deze veelzijdige zangeres temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen dit genre en nemen het publiek mee naar de cafés van Buenos Aires   en de kroegen van Lissabon.

Dit alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie die naar meer smaakt!

JEANNINE FLORES de zangeres van ‘Fadango, betovert haar publiek met haar warme temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang de virtuoze gitarist MIREK WALTON aan. GERARD VAN DUINEN zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van SUZE STIPHOUT.

Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van onder andere: ‘Astor Piazzolla, ‘Christina Branco’, ‘Madradeus’, ‘Amália Rodrigues, Mariza en andere ‘latin’-stijlen.

Kaarten à €15 zijn te reserveren via reserveringen@decultuurschuur.nl

Reacties

Gegevens

Datum:
25 augustus 2022
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
€ds15,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Cultuurschuur Wieringerwerf
Telefoon:
0227-820784
E-mail:
secretaris@decultuurschuur.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurschuur Wieringerwerf
Loggersplein 1
Wieringerwerf, 1771 CE
+ Google Maps
Telefoon:
0227-820784
Bekijk de site van Locatie