Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bonita Avenue in De Kampanje Den Helder

1 april @ 20:00 - 22:30

€29,50

DEN HELDER – Theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda waarvan meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Van de makers van de zeer succesvolle theatervoorstelling Turks Fruit.

In het spannende familiedrama Bonita Avenue staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal. Siem Sigerius, wiskundige, oud-judoka en Rector Magnificus van universiteit Tubantia heeft een indrukwekkende staat van dienst en dito gezin. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie binnen het gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje krijgt het wurgende lot Siem en zijn gezin in haar greep.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.30 uur een gratis voorbespreking die wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Kampanje. De inleiding wordt verzorgd door Marijn Klaver, één van de acteurs van Bonita Avenue. Hij was na zijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten actief bij onder andere de Ulrike Quade Company (Mahler en Kokoschka, Vrouw of Vos), Matzer Theaterproducties (De eenzaamheid van de priemgetallen), Het Nationale Toneel en Toneelgroep Amsterdam. Ook was hij te zien in de musical Soldaat van Oranje en de jeugdvoorstelling Pluk redt de dieren. Marijn Klaver speelde rollen in de series Toon, Smeris en Flikken Maastricht en was regelmatig te zien in De vloer op en Het Klokhuis.

Reacties

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€29,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
https://www.kampanje.nl/order/add/event/1272

Organisator

Schouwburg Kampanje
Telefoon:
0223-674 664
E-mail:
info@kampanje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouwburg Kampanje
Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS
+ Google Maps
Telefoon:
0223-674 664
Bekijk de site van Locatie