Noordkop Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

André Kuipers en Sander Koenen: Space Academy live, een buitenaards avontuur!

13 maart @ 16:00 - 20:30

€23,50

DEN HELDER – Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen…

Bij Space Academy live komt de wereld van de ruimtevaart écht tot leven. Met de mooiste videobeelden en live experimenten ben jij voor even astronaut. Je ontdekt hoe een raketlancering voelt. Hoe hoog je kunt springen op de maan. Hoe het is om de hele dag te zweven. En of dat hier op aarde ook kan.

Riemen vast en aftellen maar. Na de lancering reis je sneller dan het licht naar de verste uithoeken van het heelal. Langs sterren en planeten, nevels en kometen. Want in de ruimte valt waanzinnig veel te ontdekken. Onderweg duik je in de toekomst. Ga jij ooit wonen op Mars? Bestaat buitenaards leven? En hoe gaat het in de toekomst verder met onze eigen planeet, de aarde?

Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de show beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Kaartprijs is inclusief limonade. Twee voorstellingen, Eerste start om 16:00 uur ’s avonds om 19:00 uur vanaf leeftijd 8+

Reacties

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
16:00 - 20:30
Kosten:
€23,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
https://www.kampanje.nl/order/add/event/28

Organisator

Schouwburg Kampanje
Telefoon:
0223-674 664
E-mail:
info@kampanje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouwburg Kampanje
Willemsoord 63
Den Helder, 1781 AS
+ Google Maps
Telefoon:
0223-674 664
Bekijk de site van Locatie